zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieZwangere leerlinge (15) krijgt miskraam op schooltoilet

Zwangere leerlinge (15) krijgt miskraam op schooltoilet

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een 15-jarige leerlinge zou deze week op een school te Para in Suriname een miskraam hebben gehad in de toilettengroep van de school. Het meisje verklaarde dat ze de ongeboren vrucht heeft doorgespoeld in het toilet.

De leerlinge die op Bigi Poika woont en de school met de schoolbus bezoekt, bleek volgens verklaring van haar moeder circa 20 weken in verwachting te zijn. De schoolleiding wist daar echter niets van.

Volgens verklaring van de 15-jarige kreeg ze het gevoel alsof ze wilde afgaan en ging naar het toilet. Bij die gelegenheid zou de ongeboren vrucht eruit zijn gekomen en spoelde ze deze vervolgens door in het toilet op school.

Na de miskraam kreeg ze hevige pijnen, waarbij de schoolleiding de politie van Para inschakelde. Bij aankomst van de politie bleek, dat zij reeds was afgevoerd naar de RGD-poli, daar zij hevig begon te vloeien. Bij onderzoek werden sporen op het toilet aangetroffen. Een RGD-arts zou de miskraam ook hebben vastgesteld.

Vernomen wordt verder dat haar moeder weet dat ze een relatie zou hebben met een 22-jarige jongeman en dat haar dochter in verwachting was. De politie van Para heeft de zaak overgedragen aan Jeugdzaken voor verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

13 REACTIES
 1. Heeft ze de foetus gewoon doorgespoeld. Ging dit meisje naar de dokter??
  Ik denk het niet.
  Ik hoop dat de 22 jarige de bak in gaat.
  Ongeboren vrucht?? A no gebore dan??


  Maak melding

 2. debby de moeder ook , en debby in het binnenland hier worden de tienermeisjes niet beschermd door hun moeders , ze waren zelf al het slachtoffer toen ze jong waren


  Maak melding

 3. Suri’s zijn echt gestoord, ik merk het ook bij mijn neven die in Su wonen; Ze zijn boven de 25 en zoeken meisjes vanaf een jaar of 13. Waarom niet iemand van je eigen leeftijd? Of iemand die in ieder geval al volwassen is!


  Maak melding

 4. Aub .ze is zelf nog een kind waar is inkomen waar is werk ? Laat haar eerst school afmaken haar dipolomas halen kan toch niet .die jongen is ook een viezerik je bent 22 jaar .die meisje is nog 15 jaar een kind dus .jij vieze pedofiel .


  Maak melding

 5. Percival, jij bent waarschijnlijk infantiel of pervers. Op een andere manier is het niet te verklaren waarom je aan Debby vraagt waarom die 22 jarige pedofiel de bak in zou moeten.


  Maak melding

 6. Eng wat deze tiener doet, en haar moeder wist het kan dodelijk zijn als bloeding niet stopt. Moeder moet voorlichting aan dochter geven en zo vroeg in verwachting ze is niet eens 18 jaar. Te gek voor woorden en foetus in de riool! Bah. Meisje meisje toch ga studeren!


  Maak melding

 7. Kindjes maken hun kwakkie bij een minderjarige in depot geven kunnen ze goed hoor. Hadden deze luie beesten ook zo een werkmentaliteit dan was dit land niet zo afhankelijk van China, Cuba, Nederland en noem maar op!


  Maak melding

 8. @ percival , hebt jij soms ook minderjarigen misbruikt , aan jou reactie te zien wel , omdat jij je afvraagt waarom die 22 jarige klootzak de bak in moet


  Maak melding

 9. Hoezo weet moeder, en laat ze dit toe? 22 jaar? Want iem van zijn leeftijd kan hij niet aan? Moeder of ‘oma’ en verwekker moeten beiden de bak in.

  Mi no hoop a meisje dring bitterzout. Alhoewel, het is ook gezond vh lichaam


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES