zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken automobilist rijdt twee fietsers dood in Commewijne

Dronken automobilist rijdt twee fietsers dood in Commewijne

-

De Nationale Carrierebeurs

Een dronken automobilist heeft afgelopen nacht twee fietsers op de Oost-Westverbinding in Suriname doodgereden. Het gaat om de 17-jarige Ashitosh Algoe en de evenoude Claimen Dielingen. Het tragisch verkeersongeval gebeurde rond 01.30u ter hoogte van kilometer 23 in het district Commewijne.

Beide fietsers werden door de 43-jarige autobestuurder Jozef H. van achteren aangereden, met als gevolg dat ze ter plaatse het leven hebben gelaten.

Kort voor de aanrijding reden partijen vanuit Tamanredjo richting De Hulp. Ter hoogte van de Orleanekreek schepte hij de fietsers van achteren. Volgens verklaring van de automobilist viel hij in slaap, waardoor hij de controle over het stuur verloor en de fietsers heeft aangereden.

De bestuurder Jozef is wel in het bezit van een geldig rijbewijs, maar hij verkeerde ten tijde van de aanrijding onder invloed. De politie van Richelieu was ter plaatse voor onderzoek. De ontzielde lichamen van beide slachtoffers werden na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie (OM) ter obductie in beslag genomen.

Jozef is ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het OM wordt over zijn lot beslist.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

14 REACTIES
 1. Mn God, wat erg.
  Had hij zichzelf niet te pletter kunnen rijden.moordenaar. ik hoop dat hij 50 jaar de bak in gaat


  gemodereerd
 2. Helemaal eens met Debby. Hij is een moordenaar. Moet langdurig opgesloten worden. Twee prachtige jongens zo uit het leven rukken is misdadig.
  Net als de aanrijding aan de Twee Kinderenweg. De veroorzaker heeft min of meer hetzelfde gedaan als Patrick Kluivert door iemand die keerde op de weg dood te rijden. Kluivert is veroordeeld voor dood door schuld. Hij reed te hard en deze gast ook.


  gemodereerd
 3. Debby je hebt gelijk. Dit is pure moord waar geen straf te zwaar voor is. Wanneer gaan de politici eindelijk wetten maken en de naleving handhaven?
  Patrick Kluivert is in Nederland veroordeeld voor dood door schuld toen hij meneer Putman die ook keerde op de weg dood reed. Wat gebeurt er met de persoon die aan de Twee Kinderenweg een vrouw heeft doodgereden. Dat is ook moord waarbij je jé auto als moordwapen gebruikt. Als hij niet zo hard had gereden was het niet gebeurd. Het slachtoffer keerde langzaam en bij een normale snelheid zou het slachtoffer nog leven.
  Ook in Nickerie zou het 12 jarige slachtoffer nog leven als de bestuurder bij het zien de de tegenligger, gas terug had genomen en rustig was uitgeweken.
  Allemaal moordenaars waartegen de overheid niet optreed.
  Sterkte nabestaanden. En samenleving blijf je ogen gesloten houden voor deze moordpartijen op onze wegen.


  gemodereerd
 4. Vreselijk wat er gebeurd is. Maar twee minderjarige zeventien jarigen om 01:30 en op de deze gevaarlijke weg⁉️
  Ouders ….. wisten jullie dat⁉️🥴🥴🥴


  gemodereerd
 5. Ze gaan het nooit afleren deze beesten…

  Jozef je bent een moordenaar, zaagsel.


  gemodereerd
 6. Permanente rijontzegging en kosten begrafenis betalen en schadevergoeding als hij een huis heeft moet hij dat desnoods verkopen om de familie te vergoeden


  gemodereerd
 7. En toch zal de surinaamse wonder advocate die chauffeur verdedigen , Het stopt hoppelijk spoedig bij een drug afrekening,vloek!


  gemodereerd
 8. En…..wat is ’t vervolg? Hoe verder?????
  Moet een poosje zitten en moet nooit meer over een rijbewijs beschikken.


  gemodereerd
 9. Hoezo over zijn lot beslissen. Dood door schuld zo klaar als een klontje. de bak in


  gemodereerd
 10. Moet je niet zo lang over discussiëren. Hij is in slaap gevallen mede door alcohol gebruik.onderzoek niet nodig,kost alleen maar geld. In de bak en er niet weer uit. Rijbewijs heb je dan ook niet meer nodig. Onkosten moet hij maar voor werken. Punt.


  gemodereerd
 11. @Medusa (yu nen e taki nofo kaba), ben je wel goed in je “ede” om ouders met zo’n wreed verlies zo’n achterlijke vraag te stellen over verantwoordelijkheid?
  A de wan sari tori nofo kaba, fu tyari’ so yongu libisma na grebi-olo, fu don-don fasi fu wan bigi loko lus’ede kir’man!!

  Fu Cleaman nanga Ashitosh sa rostu ini vrede!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES