Dronken inspecteur rijdt door na aanrijding en wordt klemgereden door RBTP

17
Politie in Suriname

Leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) hebben afgelopen nacht een dronken politie-inspecteur klemgereden in Paramaribo. Dit nadat hij was doorgereden na een aanrijding.

De inspecteur heeft afgelopen nacht een aanrijding veroorzaakt bij de rotonde aan Indira Gandhiweg, waarbij de benadeelde materiƫle schade heeft opgelopen aan haar voertuig.

Het lukte het RBTP om hem ter hoogte van Dr. Ir. Franklin Essed station aan de Mr. Jaggernath Lachmonstraat in Suriname klem te rijden en aan te houden. Volgens constatering van de politie verkeerde de politieman achter het stuur onder invloed van alcohol.

Daar hij vreselijk te keer ging werd de dronken inspecteur H.S., met assistentie afgevoerd naar politiebureau Nieuwe Haven ter ontnuchtering. Vernomen wordt dat hij vanmorgen daar is weggelopen.

De politie is bezig met de opsporing van de weggelopen dronken inspecteur.


17 REACTIES

 1. Schande aan het adres van het Korps om mensen als deze inspecteurs nog in dienst te houden. Wegjagen de boel.
  gemodereerd

 2. Een van de rotte appels. Meteen uit fe dienst smijten want zelf ket zn nuchtere kop, overtreed hij de wet……bewuste handeling dus.
  gemodereerd

 3. En deze mensen noemen zich wetsdienaars opsluiten en een flinke boete en rij ontzegging
  gemodereerd

 4. behalve de alcoholistische inspecteur moet er dus ook nog naar een rat gezoekt worden om te ontslaan

  Vernomen wordt dat hij vanmorgen daar is weggelopen.
  really?
  je leest het regelmatig dat gevangenen hun cel uitlopen en weg vluchten?
  dat hele kps is een lam zooitje dat niet geschikt is voor hun taak, dat deze lul van een inspecteur zo maar weg kan lopen zegt al genoeg over het kps
  gemodereerd

 5. Als inspecteur van politie zou hij juist een goed voorbeeld moeten zijn voor de rest van de samenleving. Daarom moeten politie en justitie hem zodanig zwaar straffen, door hem te ontslaan en voor lange tijd op te sluiten, zodat hij toch een goed voorbeeld wordt voor ons allemaal.
  gemodereerd

 6. Hoe kan hij weg lopen als hij in een cel is opgesloten.

  Dit moet uitgezocht worden.
  Dit kan alleen in Surimaribo.

  Ik rust
  Djamoe
  gemodereerd

 7. Als dit geen aanleiding is tot oneervol ontslag met verlies van pensioen op staande voet, dan kunnen we het wel vergeten dat iets in Suriname ooit goed gaat komen.
  gemodereerd

 8. “Dronken inspecteur van politie” neemt deel aan het verkeer. Schandelijker kan niet. Daarnaast loopt meneer zonder toestemming weg. Geen deugdelijk toezicht/ bewaking dus. Ben echt benieuwd welke disciplinaire maatregelen genomen zullen worden.
  gemodereerd

 9. Tja…bananen republiek….iedereen doet waar die zin in heeft.. wat een voorbeeld!!
  gemodereerd

 10. Wat een slappe gedoe van de politie.
  Voor de inspecteur: Ontslag op staande voet !!
  Daarna voor de rechter laten komen….
  gemodereerd

 11. Dit voorval geeft aan hoe mensenleven in Suriname wordt teniet gedaan door alcohol misbruik. Het doodrijden van de twee fietsers in commewijne ook door een dronken weggebruiker is ook een bewijs dat het de hoogste tijd is om stregente maatregelen moeten worden genomen door de verantwoordelijke gezagdragers.
  gemodereerd

 12. iemand zei het al een van die paarse rotte appels , en die anderen daar op het politie bureau zijn ook paarse rotte appels dat die paarse rotte appel zo weg kon lopen , echt mensen wie heeft er nog vertrouwen in de politie en hun baas amoksie durft niet op te treden hij zal wel de rotste appel zijn samen met die atompei
  gemodereerd

 13. Heel ff dacht ik: Nieuwe Haven, verdwenen spullen van WB en nu een Houdini act van een hoge Piet in het korps die is opgepakt en ingesloten en gewoon het gebouw uitloopt en verdwijnt moes deh wan inside torie.
  Maar toen kwam ik tot mezelf en dacht: nee mang niet in Suriname a no kang ze zijn zo integer daar.
  gemodereerd

 14. Sammy the Q
  Je opmerking proef maar sarcasme.
  Deze inspecteur moet echt als voorbeeld gaan dienen , ontslag op staande voet.
  Deze soort mensen houden het land in een wurggreep.
  Wanneer komen we weer los van deze debielen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.