vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieAdek-complex geteisterd door zijspiegeldieven

Adek-complex geteisterd door zijspiegeldieven

-

Does Travel & Cadushi Tours

Opgepast, zijspiegeldieven actief op het complex van de Anton de Kom Universiteit van Suriname (Adek). Die boodschap delen studenten en medewerkers van de universiteit met elkaar. De afgelopen periode zijn een aantal zijspiegels van verschillende soorten voertuigen gestolen.

Enkele slachtoffers hebben aan Waterkant Radio verteld dat de diefstallen voornamelijk tijdens het middag- en avondcollege hebben plaatsgevonden. Naar hun zeggen zijn van enkele voertuigen zelfs de complete linker en rechter zijspiegel buitgemaakt.

Afgelopen vrijdag nog zijn beide complete zijspiegels van een Toyota Vitz bouwjaar 2010 tussen 14.00 en 16.00 uur gestolen op het complex. Het voertuig bevond zich op het parkeerterrein bij gebouw 17.

De politie laat weten dat er reeds gewerkt wordt aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES