dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijWensenpakket BvL/ALS goedgekeurd door regering

Wensenpakket BvL/ALS goedgekeurd door regering

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het wensenpakket van de Bond van Leraren (BvL) en de Alliantie van Leerkrachten in Suriname (ALS) is goedgekeurd door de regering. Reshma Mangre heeft dit vanmiddag bekendgemaakt op een persconferentie.

In het goedgekeurde wensenpakket zijn voornamelijk secundaire voorzieningen opgenomen. Mangre heeft laten weten dat dit pakket geldt voor alle leerkrachten tot op het niveau van het IOL en eind juni ingaat.

Hieronder het goedkeurde wensenpakket.

Bij opname ziekenhuis maken leerkrachten met een MO-B of hoger aanspraak op de 1ste klasse ligging. Alle Overige leerkrachten maken aanspraak op 2e klasse ligging.

De leerkrachten (onderwijsgevenden) maken aanspraak op het tandheelkundig pakket C van het SZF. Het pakket bestaat uit 1x controle, 1x tandsteen verwijderen, 2x vullingen en 2x extracties eenvoudig.

Huidig bedrag vergoeding gezondheid- en leesbrillen is SRD 350 en wordt 1 keer in de 2 jaar uitgekeerd. Afhankelijk van de sterkte en type montuur variëren de brillen in de orde van SRD 2500 tot SRD 6000. Het bedrag voor vergoeding gezondheid- en Ieesbrillen wordt verhoogd naar SRD 2000 (1 keer in de 2 jaar).

De permanente educatie wordt vastgesteld op 7% van de bezoldiging to rekenen van 1 oktober 2021.

De toelage voor ondersteuning in verband met afstandsonderwijs wordt vastgesteld op een bedrag van SRD 350 per maand to rekenen van 1 januari 2022.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. Denkt Mangre dat E zi de verkiezingen gaat winnen. Eind juni gaan bepaalde in. Dan gaat ze de verkiezing daarvoor houden en ze krijgen niets of minder dan beloofd


  gemodereerd
 2. Het uitschot van Suriname komt met populistische kritiek de betweter uithangen op vooral de social media, maar zij zijn te laf om zich te vertonen wanneer een isseu is aangepakt en wordt opgelost.

  In de afgelopen 2 jaar hebben we gezien dat de hersenlozen de nieuwe regering niet de tijd en de ruimte gunnen om informatie te verzamelen, te verwerken, hieruit een conclusie te trekken en hiermee met een oplossing te komen waar het gros zich mee kan vinden.

  Van 2010 tot 2020 zaten de hersenlozen op hun handen en staken ze hun koppen in het zand. Nu ineens eisen ze dat alles in 1 keer en tegelijkertijd door de nieuwe regering wordt omgetoverd.

  Volk van Suriname, kijk zelf naar de inhoud en motivatie van de kritieken. Soms is het terecht maar vaak is het ook onredelijk en hypocriet !

  First things first, zei een leider die prioriteiten weet te stellen en discipline heeft.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES