vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVoetganger doodgereden op de Ringweg; voertuig eindigt in kreek

Voetganger doodgereden op de Ringweg; voertuig eindigt in kreek

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een verkeersongeval afgelopen nacht op de Ringweg-Zuid in Suriname, is een voetganger doodgereden door een bestuurder van een pick-up die vermoedelijk onder invloed van alcohol verkeerde. Zijn voertuig eindigde daarbij in de Boomskreek.

Het ongeval vond rond 03.00u plaats op bovengenoemde weg, ter hoogte van de T-kruising met de Gongrijpstraat. Volgens de eerste informatie liep de voetganger uiterst links van de weg en werd van achteren geschept door de Isuzu D Max pick-up.

De bestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs en was ten tijde van het ongeval onder invloed. Hij is naar het politiebureau overgebracht ter ontnuchtering, waarna hij zal worden voorgeleid. Zijn voertuig is in beslag genomen.

De Surinaamse politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Ik weet natuurlijk de details van deze tragedie niet. Maar als het zo blijft dat ALLE WEGGEBRUIKERS DEZELFDE PAD GEBBRUIKEN????

  Maak voetpaden voor die mensen!!!! Ongelooflijk hoe zo een land zo onontwikkeld is! Zoveel grond en zo een SLECHTE infrastructuur. Wat een onnodige dood. Rip


  gemodereerd
 2. Je wordt zo depressief van al de ellende in Su dan hft de politie geen wagen om uit te rijden. Waarheen met ons geliefd land.
  Waar was de reis naar Dubai nodig voor?? Politie had voertuigen kunnen krijgen van dat verspilde geld.


  gemodereerd
 3. Voetgangers en fietsers kunnen op bepaalde wegen beter tegen het verkeer in lopen / fietsen om zodoende het verkeer aan te kunnen zien komen. Zeker in woonwijken waar wegen niet breed genoeg zijn.

  Echter blijft een herinrichting van wegen een noodzaak.

  Roekeloze klojo’s met ontverantwoord rijgedrag zullen er altijd wel zijn.

  Bescherm zwakke verkeersdeelnemers.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 4. Ik vraag me af indien er wel degelijke straatinrichting was, zoals voetpaden en (brom)fietspaden, of de bestuurders plotseling wel netjes zouden rijden.

  1 voorbeeld: waar de Saramaccastraat eindigt in de Zwartenhovenbrugstraat is de straat voorzien van goede inrichting maar toch gebeuren er veel ongelukken op die kruising. Het heeft meer met de MENTALITEIT en lak aan verkeersregels te maken dan de inrichting van de wegen. En zie ook de zovele snelheidsduivels die schuttingen en gebouwen kapotrijden of eindigen in sloten.

  Mensen gedragen zich meer als gangster. Want een gangster krijgt zogenaamd meer respect dan een “brave” burger.


  gemodereerd
 5. Para Expres volkomen met je eens maar de ringweg zuid is een richtingsverkeer 2 banen , en ringweg noord even zo , dus als voetganger en je moet naar zuid loopt je met het verkeer mee , heel triest voor deze voetganger , die dronken chauffeur die dit veroorzaakt heeft zijn rijbewijs voor eeuwig invorderen


  gemodereerd
 6. Para Express vroeger was de ringweg zuid en de ring weg noord 2 richtingen je kon toen zowel op noord als op zuid rijden om van zuid naar noord te gaan en je kon ook zowel op noord en zuid rijden om van noord naar zuid te gaan , maar zo’n 5 jaar geleden is dat veranderd ringweg zuid 2 banen als je van noord naar zuid moet en ring noord 2 banen als je van zuid naar noord moet.


  gemodereerd
 7. debby jou geliefd land , waar ligt dat land dan , als jou geliefd land Suriname is , wat doe je dan in Nederland


  gemodereerd
 8. debby , in Nederland wordt jij verzorgt , maar als jij naar hier komt zal je moeten werken , en dat zal wel niet lukken , en wij hier zitten niet te wachten op nietsnutters


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES