maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieArrestant overleden in cellenhuis politiebureau Nieuwe Haven

Arrestant overleden in cellenhuis politiebureau Nieuwe Haven

-

Does Travel - naar Suriname

Arrestant Mike O. is afgelopen nacht overleden op de gang van het cellenhuis Nieuwe Haven in Suriname. Hij was donderdag naar de Spoedeisende hulp gebracht voor medische behandeling.

Volgens het Korps Politie Suriname is de man niet overleden als gevolg van mishandeling. Bedoelde arrestant leed vermoedelijk aan een chronische ziekte en ging geruime tijd achteruit.

Hij was op 21 april ter zake diefstal, diefstal middels braak en poging diefstal middels braak door de politie van het bureau Geyersvlijt aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De arrestant Mike werd op donderdag 5 mei overgeplaatst naar het cellenhuis van het politiebureau Nieuwe Haven, alwaar hij zich op donderdag 19 mei onwel voelde. Met de ambulance werd hij voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na medisch te zijn behandeld, is hij wederom overgebracht naar het cellenhuis van het politiebureau Nieuwe Haven, waar hij in de ochtend van 20 mei het leven heeft gelaten. Een arts stelde officieel de natuurlijke dood van Mike vast.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. Het is gelukkig ::🙄😬🫤😐😶:: in Duuriname gebeurd. Een land waar niemand echt verantwoordelijkheid neemt, of verantwoordelijk is.

  Zorg in Duuriname is al niet optimaal, laat staan voor iemand in het gevang.
  Vooruitzicht kans, groei, begeleiding, verandering kennen ze daar niet voor dit soort gasten, dus mek a dede gwe jere.

  Al de boeven in de regering hebben wel kunnen veranderen, na hun misdadige verleden. Dit is NIET hetgeen geldt voor burgers. 👍Toch✅


  gemodereerd
 2. Heeft deze man wel de juiste medische behandeling gekregen? Ik ben geen arts, maar het lijkt me niet just dat deze meneer, nadat hij voor verwondingen (al dan niet door mishandeling) behandeld is op de Spoed Eisende Hulp, met het infuus nog in zijn arm (stond in een ander bericht) teruggestuurd is naar het cellenhuis. Als hij een familielid van mij was geweest, had ik de verantwoordelijke instanties op z’n minst aangeklaagd voor o.a. dood door schuld of dood door nalatigheid.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES