zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBizar: 19-jarige vrouw door slang gebeten in auto

Bizar: 19-jarige vrouw door slang gebeten in auto

-

Does Travel - naar Suriname

Een 19-jarige vrouw in Suriname, kreeg donderdagavond de schrik van haar leven toen ze door een slang gebeten werd in de auto. Volgens haar lag de slang op de zitting van de auto toen ze plaats nam in het voertuig.

De vrouw was rond 20.00u naar een winkel aan de Gongrijpstraat ter hoogte van de Julariastraat. Toen ze van de winkel kwam nam ze plaats in de auto en bij die gelegenheid werd ze gelijk in haar dij gebeten door de slang die daar lag.

Het dier zag kans uit de auto die voor een supermarkt stond geparkeerd te glippen en kroop naar de andere zijde van de weg. Er werd een steen op de slang gegooid, maar het reptiel zag toch kans in de motorkamer van een ander voertuig, dat langs de weg stond geparkeerd te gaan.

Het slachtoffer A.T. werd direct naar de Spoedeisende Hulp gebracht, terwijl buurtbewoners de slang bezig waren te zoeken in de motorkamer (foto).

De jonge vrouw maakt het een dag later naar omstandigheden goed. Ze stuurde bovenstaande foto van de slang die uiteindelijk gevonden werd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Baja wan sma mus fu sin a sneki gi a dame. Die slang zat Gewoon op der te wachten in de auto. Wtf k a u l o eng. Gelukkig maakt ze t wel goed nu. Damn


  gemodereerd
 2. Was er daar geen één vrijwilliger om het gif uit haar dij te zuigen.
  Er moeten meer mensen een EHBO cursus van volgen.


  gemodereerd
 3. Van de foto is niet af te leiden om welke soort slang het gaat, hij lijkt in ieder geval niet op de soort slangen die we normaliter in Paramaribo en omgeving aantreffen. Weet iemand om welke soort het gaat?


  gemodereerd
 4. Wat eng. Wat voor slang is dat? Mi gado …ik zou die auto weggooien…zou bang zijn om weer erin te zitten


  gemodereerd
 5. ai na miiii , ja komt door het illegaal houtkap en illegaal goud delven , dankzij jou vrienden die de concessies gaven moeten de slangen zich ergens anders ophouden en worden zo naar de bewoonde wereld verbannen met alle gevolgen van dien


  gemodereerd
 6. Hi John de Bruin bedankt voor de informatie. John is een van de beste slangenexperts van Suriname. Als ik me niet vergis, is er zelfs een koraalslang naar hem vernoemd.


  gemodereerd
 7. Wanneer je wijze moeder je leert om niet met gekken in discussie te gaan, is dat niet iets wat je zomaar vergeet.

  Toepassen op de juiste situatie is de kunst. Iets wat mij 2-4 keer niet gelukt is, tijdens mijn verblijf in gesticht waterkant.

  Ach ja, iedere vorm van aandacht zoeken, is dan ook een soort schreeuw naar aandacht. Sneu eigenlijk


  gemodereerd
 8. ze maken inderdaad de natuur kapot in su voor hout en dergelijke dus deze dieren moeten vluchten voor hun veiligheid .


  gemodereerd
 9. 1 slang bijt 1 vrouw. de samenleving in rep en roer. Bouterse bijt een heel volk en idioten juichen.


  gemodereerd
 10. Maar wat heeft sen slang in Paramaribo te maken met houtkap en goudconcessies in het binnenland? Er waren altijd slangen in en rond de stad.
  Emotioneel en dom ge-ouwehoer hangt me de keel uit


  gemodereerd
 11. Coolhorse, als het je de keel uithangt. wat moet je dan doen= zorgen dat het je de keel n iet uithangt, dit doe je door je keel dicht te knijpen toch=
  Yw
  Die slang zocht een schuilplaats en het was ook nog eens lekker koel in haar auwto


  gemodereerd
 12. Dus al die tijd zat dat beest al in dr auto…..woeiii…moet er niet aan denken. Of ….heeft iemand het op dr stoel gezet nadat ze was geparkeerd….kwajongensstreken…who knows


  gemodereerd
 13. Wel lange slang en bont gekleurd slang een grote waterslang is het mischien ze schieten snel weg een soort water boa naam er, voor kan ik niet zo snel verzinnen maar ik denk surinaamse bont gekleurd water boa een nieuwe soort


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES