donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappijVrouwen kabinet president en instituut first lady in de bloemetjes gezet

Vrouwen kabinet president en instituut first lady in de bloemetjes gezet

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op het presidentieel paleis zijn de vrouwelijke medewerkers van het kabinet van de president en het instituut van de first lady in de bloemetjes gezet. Dit gebeurde op vrijdag 6 mei in verband met Moederdag aanstaande zondag. First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry ontving persoonlijk uit handen van president Chandrikapersad Santokhi een presentje. “Deze dag is om de vrouwen op het kabinet te waarderen”, zei het staatshoofd.

Volgens de president zijn het de moeders die in crisistijd de eerste klappen opvangen, daarom moeten zij extra verwend worden op deze bijzondere dag. Het presentje dat de presidentsvrouw ontving staat in het teken van het licht. De president hoopt dat dit presentje veel licht mag brengen in de levens van de vrouwen in Suriname. “Velen zien Moederdag als een dag om cadeautjes te geven en lekker te koken, maar het uiten van liefde aan je moeder, zoals een warme brasa, is veel meer waard dan alle cadeautjes bij elkaar”, stelde de president.

De first lady sloot hierbij aan door te stellen dat de liefde voor de moeders onbetaalbaar is. Ook gaf zij aan dat alle aanwezige vrouwen in zekere zin moeders zijn, want ze hebben zeker wel eens de zorg over een neefje of een nichtje. “Het zijn onze kinderen, we praten niet over “jouw” kinderen, maar over onze kinderen. Zij zijn de toekomst. Moeders stoppen alles in hun toekomst, en ook al komt die appreciatie er nu niet, het komt zeker wel. Geef je moeder nu die extra brasa en bosi en als je iets goed wil maken, gebruik die dag daarvoor. Laat haar zien dat je van haar houdt”, aldus de first lady.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

10 REACTIES
 1. alle moeders moeten in het zonnetje gezet worden op Moederdag , vooral hier in Suriname waar heel veel moeders er alleen voor staan omdat de vader rond zwerft , zullen die vaders zich laten zien op Moederdag bij hun vrouwen


  Maak melding

 2. Geef de vrouwen een enveloppe met srd 50.000,– zodat ze tenminste een gasfornuis of wasmachine kunnen kopen. Je gft ze een bloemstuk en moetem de bus naar huis pakken. Ik zou het net daar laten.
  Ik kan niet tegen belachelijkheid


  Maak melding

 3. alles wat gezegd wordt in dit stuk geldt ook voor mannen, gaan we ook cadeautjes geven met vaderdag?
  waarom heb je een speciale dag nodig om je “moeder” te waarderen?
  zoveelste commerciele geneuzel weer


  Maak melding

 4. Wat een zakelijke interactie. Zo begroeten wij ‘vreemden’ bij familie aangelegenheden.

  🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑


  Maak melding

 5. Wat weet zij over kinderen heeft ze die ook.
  Kinderen zijn zeker de toekomst maar dan moeten ze wel de mogelijkheid krijgen maar met de huidige situatie zie ik het somber in.
  Wie geld heeft kan zijn of haar een kind een betere toekomst geven want de rijken worden rijker en de armen nog armer


  Maak melding

 6. Vrouwen kabinet president en instituut first lady in de bloemetjes gezet
  ==========
  Wat een show daar op het kabinet van de president. De family and friends worden in bloemetjes gezet. Wie gaat de arme moeders die honger lijden in dat land in bloemetjes zetten. Deze president houd van luxe en show, terwijl een groot deel van het volk pienaart. Zou goed zijn om op deze de dag de moeders te gedenken die het heel moeilijk hebben. De family and friends hebben al elke dag een luxe leven.


  Maak melding

 7. Zo kan je alles wat krom is recht kletsen. Vraag blijft: was dit een moederdag of een vrouwendag.
  Gedenk: niet alle vrouwen zijn moeders en niet alleen vrouwen kunnen moeder zijn. Alleenstaande mannen , die de zorg van de kinderen op zich hebben genomen zijn in feite ook moeder.


  Maak melding

 8. de paarse lullenmeiers hebben geen moeder zo te zien aan hun reactie , dus het klopt dat alle paarse aanhangers uit geworpen zijn door de duivel en de duivel kent geen family en friends , en bloemetjes kent de duivel ook niet , hij laat jullie heel snel oplossen want daar is het wel 1000 keer heter dan in een gasfornuis


  Maak melding

 9. Moeder,vaderdag,valentijnsdag ect ect. Is bedacht door de rijken en zakenlieden. Mekie moni day.
  364 dgn kijk je niet om en 1 dag een hoop opschuif. Dan mag moeder nog in de keuken gaan uitsloven. Voor mij is elke dag vader-moeder-en valenstijnsdag.Heb respect en wees zorgzaam voor je ouders.Dat verwachten ze van je.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES