dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLand Rover vliegt uit bocht Ringweg-Zuid en belandt in water

Land Rover vliegt uit bocht Ringweg-Zuid en belandt in water

-

Does Travel - naar Suriname

Deze Land Rover is vannacht iets na middernacht te water geraakt bij de bocht van Ringweg-Zuid in Suriname. Dit nadat de bestuurder met een vrij hoge snelheid over de weg reed en over de twee drempels voor de bocht vloog.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Het voertuig is zwaar beschadigd geraakt.

Vanwege de betonnen beschoeiing is het een hele klus om de wagen te bergen. Op het moment van schrijven is een sleepdienst druk bezig ermee.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. sranang sma ede tranga jereh! leren we echt niet uit fouten van anderen???
    en waanneer zal de politie zichtbaar en onzichtbaar snelheidscontroles doen?? boetes ook flink verhogen. als je in het buitenland een boete betaald voor te hard rijden kan je bijna voor d rest van de maand niet meer eten. daarom let en overgrote deel op zijn rijgedrag. Wordt tijd dat we in Suriname overstappen op dat systeem…een snelheidsboete van srd of zelf eentje van srd500 wordt lachend betaald…men voelt het niet. Verhoog ze naar srd2000 en we zullen de vruchten van plukken. Ook de druk op EHBO zal afnemen zodat ze zich daar met niet aanrijding gerelateerde zieken/ gewonden kunnen bezighouden. Men hoeft dan niet meer uren daar ze zittten omdat een hardrijdende idioot zodanig letsel heeft dat alle zorg op dat moment om hem draait


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES