maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOvervallers maken 5.000 USD, 80.000 SRD en sieraden buit bij woningroof

Overvallers maken 5.000 USD, 80.000 SRD en sieraden buit bij woningroof

-

Does Travel - naar Suriname

Vier criminelen hebben maandagnacht, rond 03.30u een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Andyweg in Suriname. 

Ten tijde van de woningoverval waren drie slachtoffers thuis, die door de gewapende en gemaskerde rovers zijn mishandeld en beroofd van forse geldbedragen. De buit betreft 5000 USD, 80.000 SRD, gouden sieraden, een rolex horloge en drie mobiele telefoons. Ook maakten de daders een contactsleutel van een Toyota Voxy buit.

De verdachten drongen het huis binnen door de voordeur en het dievenijzer te forceren. Eenmaal binnen overrompelden zij de slachtoffers in hun slaap. Na hun snode daad verlieten de daders de plaats. 

De ingeschakelde politie van Santodorp was ter plaatse voor onderzoek, die de slachtoffers met een visum verwees naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling. Van de rovers ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Laat de regering gaan investeren dan lullen over een brug te Nickerie


  gemodereerd
 2. Oppakken en ter plekke in mootjes hakken, voor de hongerige straathonden!!!
  Stelletje ..PPangs.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Daarom geloof ik niet dat mensen in Su skeer zijn. Dikke bedragen bezitten ze. Elke dag op straat in de auto, de fiets is ze te min. Als ze op vakantie naar NLD komen willen ze niet lopen, noch fietsen. Ze willen met de auto 😐🫤

  Surinamers


  gemodereerd
 4. die bewoners zijn rijk zo te zien wat die overvallers allemaal hebben meegenomen , en raar ze hebben niets gehoord van het forceren van het die dievenijzer en de voordeur , en die bewoners waren zeker in diepe slaap door te veel drank op tijdens een feestje en die overvallers zagen dat op het feestje en hebben later daar ingebroken


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES