zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieCriminelen veroorzaken opzettelijke aanrijding om slachtoffers te beroven

Criminelen veroorzaken opzettelijke aanrijding om slachtoffers te beroven

-

Does Travel - naar Suriname

Criminelen hebben een autobestuurder en zijn mede-inzittende overrompeld, na opzettelijk een aanrijding te hebben veroorzaakt. Dit gebeurde in de vroege ochtend van zaterdag aan de Nieuw Charlesburgweg in Suriname. De daders hebben daarbij een halsketting, 2.400 SRD en een pakje sigaretten gestolen.

De slachtoffers kwamen van een nachtclub en reden naar huis. Ter hoogte van Texas werd het voertuig van de slachtoffers opzettelijk van achteren aangereden, waarna zij stopten om te kijken wat de schade aan hun voertuig was.

Op dat moment stapten twee mannen uit het ander voertuig, van wie één gewapend met een vuistvuurwapen. Onder bedreiging van dat wapen werden beide slachtoffers beroofd van hun persoonlijke spullen. Tijdens de beroving moest de bestuurder slagen met de kolf van het wapen aan het hoofd incasseren met als gevolg dat hij een barstwond opliep.

Na de daad stapten beide rovers in hun vluchtauto en reden weg. De politie van Paramaribo werd ingeschakeld en ging voor onderzoek ter plaatse. De gewonde bestuurder weigerde medische behandeling. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Die dommies zullend st wel niet met een gestolen auto hebben gedaan😂😅 wat betekend dat ze de reparatie vd auto nu bij elkaar moeten stelen.

  Hoe achterlijk kun je zijn? Alleen in Suriname


  gemodereerd
 2. Sorry hoor, maar voorlopig geen zin om met vakantie naar Suriname te gaan. Gokje; het gebeurde in Texas, dus is de kans heel groot dat deze figuren op de VP lijken. Weet je, ik mag misschien niet in die richting denken, maar zou het niet zo zijn dat ter bescherming van deze op de VP gelijkende boeven er zoveel op de VP gelijkende politiefunctionarissen in hoge functies bij de politie worden benoemd.
  Voorspelling: de criminaliteit in Suriname zal voorlopig dus een stijgende en geen dalende tendens vertonen.


  gemodereerd
 3. stelletje lafbekken , ze verdommen om te werken en de baas heeft opgeroepen om chaos te scheppen , maar de baas is zo verledentijd , al heel snel zal de baas er niet meer zijn en dan zijn jullie vogelvrij


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES