dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameAmbassadeur van Spanje in Suriname biedt geloofsbrieven aan president

Ambassadeur van Spanje in Suriname biedt geloofsbrieven aan president

-

Does Travel - naar Suriname

Di tis Fernando Nogales Álvarez, de nieuwe niet-residerende ambassadeur voor Spanje in Suriname. De diplomaat heeft dinsdag zijn geloofsbrieven geboden aan president Chandrikapersad Santokhi. De overhandiging vond plaats op het presidentieel paleis. De Spaanse afgezant zal zich sterk maken voor het verdiepen van de relatie.

Suriname is klaar voor een intensievere samenwerking met Spanje op het gebied van economie en zakenrealisaties. Dit gaf president Santokhi aan in een gesprek met de Spaanse ambassadeur. Er zijn verschillende sectoren waarin Spanje wenst te werken zodat haar ondernemers de handelspotenties kunnen onderzoeken vooral op het gebied van groene energie. Verder werd er gesproken over mogelijke productdiensten aan Spaanse burgers.

“De relatie tussen Suriname en Spanje is goed, maar er is veel waaraan er gewerkt kan worden”, aldus Fernando Álvarez. Spanje heeft een belangrijke plaats in Zuid- en Midden-Amerika. De relatie met Suriname versterkt haar positie als handelspartner in de Amerika’s.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
 1. Spanje, de poort naar noord Afrika.
  De hoofdingang van de doorgang van alle hasj uit Marokko, waar de Surinaamse ambassade zal komen

  Spanje, waar de Surinaamse jeugd graag komt rond september voor een soort kaboela achtige party week, met la rush en al dat soort oude glorie bandjes (gaat ver boven jullie hoofd, mi sabi).

  Geloofsbrieven hier en daar. Lijkt wel geloofsbrieven week, of maand. Na commissie tap commissie.

  Wat kost dit het land allemaal, trouwens? Geen vooraankondiging, dus kan niemand protesteren, dat het geld aan de inwoners moet worden uitgegeven.

  Waar is het sociaal plan voor de Surinamers?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES