donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijGrand Cafe Shakers voorlopig dicht na plotselinge dood Andrew Fong Ten Jing

Grand Cafe Shakers voorlopig dicht na plotselinge dood Andrew Fong Ten Jing

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het bekende Grand Cafe Shakers aan de Johannes Mungrastraat in Suriname, is voorlopig gesloten. Dit vanwege het plotselinge heengaan van de managing director Andrew Fong Ten Jing, die maandag op tragische wijze om het leven kwam op Curaçao.

Fong Ten Jing kwam op het eiland om na een verkeersongeval. Volgens lokale media zou hij op Tweede Paasdag met zijn auto op de andere rijhelft terecht zijn gekomen, waarna een frontale aanrijding volgde. Hij zou ter plaatse het leven hebben gelaten.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De Curaçaose politie onderzoekt het ongeluk.

Dinsdag werd bekend dat hij betrokken was bij het ongeval. Familie, vrienden en kennissen hebben daarna vol ongeloof gereageerd op de plotselinge dood van de jonge Surinaamse ondernemer. Zijn collega’s bij Shakers schreven het volgende:

“Wij waarderen elk berichtje/telefoontje en zijn allemaal in diepe rouw gedompeld. Middels deze weg vragen wij u beleefd om de familie, vrienden & kennissen de tijd te geven om dit moeilijk verlies te verwerken. Wij hopen u spoedig weer van dienst te zijn met dezelfde service en dezelfde kwaliteiten.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES