dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHoogbejaarde moeder (91) en zoon (62) overvallen in woning 

Hoogbejaarde moeder (91) en zoon (62) overvallen in woning 

-

Does Travel - naar Suriname

Een 91-jarige hoogbejaarde moeder en haar 62-jarige zoon kregen in de nacht van dinsdag op woensdag de schrik van hun leven, toen ze in hun woning werden overvallen door drie criminelen.

Drie rovers zijn de woning aan de Kwattaweg in Suriname rond 03.00u binnengedrongen en hebben de twee na een overval gekneveld achtergelaten. Na enige tijd hebben moeder en zoon elkaar bevrijd uit hun benarde situatie.

De zoon belde eerst met zijn familie die op hun beurt de politie van Munder inschakelde. Hij klaagde van pijn in het gelaat. De rovers hebben hem flink afgetuigd, waardoor hij letsel opliep. De 91-jarige vrouw bleef ongedeerd.

Het is vooralsnog niet bekend wat de daders allemaal hebben meegenomen. Ze forceerden een schuifdeur van de woning en drongen via die opening het huis binnen.

De politie van Munder was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. deze klojo’s direct afschieten , er moet jacht op ze gemaakt worden , dit zijn geen mensen maar ongedierte , vuile rotzakken , dat een vrouw op 91 jarige leeftijd dit nog moet meemaken , walgelig uitschot deze ongedierte


  gemodereerd
 2. Die vreemde berovingen in Su, er schuilt altijd meer achter. Men weet daar niet wat integer zijn, klant vriendelijkheid en continuïteit betekend.

  Den sab ala sani, behalve wat deze 3 inhouden


  gemodereerd
 3. Goedemorgen daarom bouw ik mijn huis met een betonnen plafond en stalen deuren ik wens niemand toe om verrast te worden. Ze breken in via de plafond erger dan die houtluizen en mieren je bent machteloos.


  gemodereerd
 4. WAT,
  Als jullie denken dat alleen in Su deze dingen voorkomen, moet je naar Nederland komen. Roofmoorden, bestelen en mishandelen van ouderen, zomaar mensen op straat neersteken of doodschieten en zo kan ik doorgaan. Ook in Jamaica. India: vrouwen en kinderen verkrachten, zuur in het gezicht van vrouwen gooien als ze bij je weg willen, of niet in je geïnteresseerd bent, schijten op je als je donker bent( er zijn ook zwarte Indiërs, voor het geval je het niet wist), massagraven in Mexico. En zo kan ik nog doorgaan. Dus dat iedere keer schijten op Su, en doen alsof dat het slechtste land ter wereld is, moet een keer afgelopen zijn. Als je zegt dat dieven doodgeschoten moeten worden, toon je aan dat je net als de rovers geen respect hebt voor het leven van een ander. Als je wildwest wilt in dat land, zijn jullie gedoemd om te vergaan. Dat is zonde.


  gemodereerd
 5. Ajbaja,geen apel en peer vergelijken .
  Nederland 19 miljoen inwoners suriname 500.000.
  Het gebeurd 7x per dag roven verkrachten ga zo maar door.


  gemodereerd
 6. ajbaja jij hebt gelijk ddb heeft ervoor gezorgd dat het hier in Suriname een wildwest is geworden , maar onthoudt vast dat al dat ongedierte verdelgd wordt , ken jij ongebluste kalk ,een heel perfect middel om ongedierte op te ruimen , en ajbaja dat ongedierte zijn geen mensen dus die kun je niet beschouwen als het leven van een ander
  en als de hoogbejaarde vrouw van 91 jou grootmoeder zal zijn , hoe zal jij dan reageren


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES