dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOndernemer bij fake afspraak beroofd van geld, documenten en telefoon

Ondernemer bij fake afspraak beroofd van geld, documenten en telefoon

-

Does Travel - naar Suriname

Een ondernemer in Suriname is maandag door twee gemaskerde mannen overvallen en beroofd. Dit gebeurde aan de Putcherweg, waar de man een zakelijke afspraak dacht te hebben met de daders.

Iemand belde het slachtoffer voor het opzetten van een tent in de 3e zijstraat van de Putcherweg. Zoals afgesproken reed de ondernemer naar de afgesproken locatie, om een en ander op te meten. Toen hij ter plaatse arriveerde maakte hij aanstalten om de persoon te bellen. 

Op dat moment vielen twee rovers, van wie een gewapend met een vuistvuurwapen, hem aan. Onder bedreiging van het wapen werd hij beroofd van een zwarte schoudertas inhoudende 21.000 SRD, een portemonnee met daarin 300 USD, bankpasjes en een ID-kaart. Ook zijn iPhone werd afgepakt. 

Één van de rovers haalde de autosleutel uit het contact en gooide die vervolgens in het bosschage. De criminelen waren met een zwart gelakt voertuig ter plaatse. Na de daad reden zij vanuit de Putcherweg naar de Sir Winston Churchillweg.

De politie van Houttuin werd gewaarschuwd die ter plaatse ging voor onderzoek. De ondernemer bleef ongedeerd. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Oproep aan ZE Santokhi. Legaliseer het recht om een wapen te dragen. De hardwerkende ondernemers hebben het recht om zichzelf te beschermen tegenover de kakkerlakken van de samenleving. Sta hen toe om wapens te dragen en decoreer helden die op deze criminelen schieten. Dan zult u zien hoe snel het is afgelopen met de gewapende criminaliteit.


  gemodereerd
 2. weer zo een domme dief.
  Gestolen iphone is in een wip en een zucht te achterhalen hahahah.


  gemodereerd
 3. Deze “fake afspraak “ klopt voor geen meter.hij ging naar het locatie om één en andere te meten.
  Meten is weten. Maar bij deze ondernemer.je kent die mensen niet en toch ga je met één zwarte tas vol met geld. Bha suku bha feni bha lasi ing moni. Zal dit iets met verzekering oplichting te maken hebben???


  gemodereerd
 4. Want a sma bel anoniem, nummer niet te traceren? 😂, zo ver zijn jullie nog lang niet.

  Begin degene op te pakken die belde om de afspraak te maken..


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES