zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieEx-vrouw beschuldigt BBS'er van seksueel misbruik minderjarig meisje

Ex-vrouw beschuldigt BBS’er van seksueel misbruik minderjarig meisje

-

Does Travel - naar Suriname

Een lid van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) wordt door zijn ex-vrouw beschuldigd van seksueel misbruik van een minderjarig meisje. De man is afgelopen week door de Surinaamse politie in verzekering gesteld.

De ex-vrouw van de BBS’er verzorgd bijlessen, waarbij het meisje bij haar thuis kwam voor huiswerk begeleiding. Ze stapte naar de politie en deed aangifte tegen haar ex-partner. Daarbij gaf ze aan dat ze van het meisje zou hebben vernomen, dat haar ex-man haar onder bedreiging van zijn dienstwapen zou hebben verkracht in zijn woning.

De afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname heeft de BBS’er na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De man heeft intussen advocaat Maureen Nibte in de arm genomen. De raadsvrouw zegt in gesprek met Waterkant.Net, dat zij vandaag een invrijheidstellingsverzoek op basis van artikel 54a Sv. heeft ingediend voor haar cliënt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. De ex-vrouw van de BBS’er verzorgd bijlessen, waarbij het meisje bij haar thuis kwam voor huiswerk begeleiding. Ze stapte naar de politie en deed aangifte tegen haar ex-partner.

  Kwam de ex partner ook voor bijlessen bij de vrouw langs ? Wat kwam hij daar doen als de relatie tussen beiden beëindigd was?
  Het wordt in dit land werkelijk schering en inslag wat het misbruik van minderjarigen betreft. Het is ook steeds het laagste soort dat zich aan minderjarigen vergrijpt.


  gemodereerd
 2. ….en BBS’er aangehouden op verdenking van diefstal met geweld..
  ….beschuldigt BBS’er van seksueel misbruik minderjarig……

  zo begint het…we wachten maar af voor we gaan willen vooroordelen….

  Toch…?


  gemodereerd
 3. Fa de a ben sab precies san a smeerpijp ben gwent doe. No di a tron ex, a wan faja a mang. Ef i no loek boeng, na so a ben lok den tjin nengre kon na eng oso. Ik verdenk beide.

  2 viezerikken bij elkaar.

  Zolang Maureen maar goed slaapt


  gemodereerd
 4. waarom altijd die nibte , zijn er geen andere advocaten , iedere crimineel wil nibte hebben als advocaat want dan zijn ze zo weer vrij , mensen dit kan toch niet , zo zal de criminaliteit niet verminderen , de criminaliteit zal toenemen dankzij die nibte , en wie betaald die nibte zal wel niet de crimineel zijn die nibte in de armen neemt


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES