Tientallen donaties van First Lady in verband met Pasen

15
Tientallen donaties van First Lady in verband met Pasen

In verband met de aankomende Paasdagen heeft First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry diverse donaties gedaan aan mensen die daarvoor een verzoek hadden ingediend, waarbij om ondersteuning gevraagd is.

Op woensdag 13 april heeft zij persoonlijk, in de Congreshal, het gevraagde overhandigd aan hen die daarvoor in aanmerking zijn gekomen. De geste bestond uit waardebonnen, tablets ten behoeve van het onderwijs, schoolpakketten, brush cutters en rolstoelen. Deze donatie is mogelijk gemaakt door tussenkomst van donateurs. Hiermee probeert de First Lady enigszins te voorzien in de behoefte van deze groep burgers. 

In haar toespraak gaf de first lady aan dat Pasen een periode is van liefdevolle acties ondernemen en vooral geven waar dat kan. “Tijdens Pasen geven wij het positieve mee en dat kan met een simpele handeling, bijvoorbeeld iemand een compliment maken. Er is veel negativiteit om ons heen, dat is een gegeven. Wat kracht eist is een positieve gedachte genereren. En dat moeten wij niet alleen nu, maar voor altijd doen”, gaf de presidentsvrouw de groep burgers mee. 

Dwain Marno nam een rolstoel in ontvangst voor de heer Wilgo Vroom, die vanwege een ongeluk invalide is geworden. “Hij is door zijn ongeluk afgestoten door zijn familie, die hem juist zou moeten ondersteunen. Hij beschikt nu wel over een rolstoel, maar die is niet meer bruikbaar. Het heeft niet eens banden meer, slechts de velgen zijn over. Dus ik ben enorm blij dat de first lady hem een rolstoel heeft geschonken en namens hem bedank ik haar van harte”, gaf Marno aan.

Na afloop van de donatie wenste de First Lady de aanwezigen gezegende Paasdagen toe.

15 REACTIES

 1. de first lady heeft haar hart op de goede plaats zitten en de heer Vroom is dolblij met zijn rolstoel
  maar de familie Vroom heeft geen hart , jullie laten een familielid die een ongeluk krijgt en invalide wordt gewoon links liggen , ze moeten jullie het land uitzetten , bah wat een teringzooi zijn die familieleden van de heer Vroom
  gemodereerd

 2. forza , jij zoekt het ver , maar ai no miiii vindt het nog te weinig , maar de vorige first ladi gaf nooit wat aan de minderbedeelden , alles wilde ze zelf houden , ja egoïstisch
  gemodereerd

 3. Als u goed voor iemand bent, houd het dan geheim. Laat uw linkerhand niet weten wat uw rechterhand doet. Uw Vader ziet wat er in het verborgene gebeurt en Hij zal u ervoor belonen.
  gemodereerd

 4. De First Lady zou dit ook anoniem kunnen doen, maar in Sur kennen wij persvrijheid.
  Ze zijn bijna overal om hun werk te doen. Ik denk niet dat de FL ze
  uitgenodigd zal hebben om verslag te doen van dit gebeuren.
  gemodereerd

 5. Waarom worden zulke acties niet door het betreffende ministerie gedaan, waarom via een persoon die deel uitmaakt van de Overheid. President maakt dit tot uw beleid, wie bijvoorbeeld medische hulpmiddelen wil doneren aan de Overheid, moet dit vanaf nu via het ministerie doen. De regering moet zich verantwoordelijk voelen voor de meest hulpbehoevenden, niet overlaten aan particulieren en/of politieke partijen. De burgers moeten weten dat zij hulp kunnen verwachten van de Overheid en die ook krijgen indien mogelijk. Ophouden met deze poppenkast, ook de voedsel- of andere soort pakketten, (INDIEN NODIG, mensen verdienen liever een hengel), moeten lopen via de ministeries. Dan hoeft niemand voor Jan/Truus lul, worden uitgemaakt. Dus vanaf nu, inzamelen door particulieren enz. en uitdelen door de ministeries, is tôg niet moeilijk. Een mooie bijkomstigheid, de regering Santokhi krijgt dan een hele goede pers.👏🏼
  gemodereerd

 6. In vergelijking met Chan en Ronny ben ik ook minderbedeeld, waarom geeft de first lady mij geen Prado, Hummer of Mark X?
  gemodereerd

 7. Altijd de zelfde verhaal……..camera aan Take 1..2…3 actie,,,,smile…..Surinamers leren nooit dat ze zulke mislukkelingen op de voor pagina zetten…..Waterkant beter leuke foto zetten van de natuuur dan zulke bende.
  Zielig dieren zijn ze,,,,,,,,,Er is meer news dan deze dame op het pagina te zetten.
  gemodereerd

 8. Wauw, ik zie een leuk sinterklaas en kerstman concept.

  Ik kan niets anders zeggen dan nogmaals, WAUWW
  gemodereerd

 9. Niet te geloven zeg!

  Twee jaar lang een geklaag en gezeik over de werkzaamheden van de First lady, nu heeft ze een stap terug gedaan en doet ze exact wat de achterblijvers vragen en alweer is het niet goed.
  God alleen weet wat bijbelse teksten hiermee van doen hebben.

  Het is de First Lady, vrouw van de president, dus alles wat ze doet is nieuws. Protocollen waarvan de meesten geen kaas hebben gegeten. Dit is overal gebruikelijk.

  Dus wat? Ze mag niks en moet vooral uit beeld blijven. Dit is echt een fucked-up mentaliteit. Kotsmisselijk wordt je van dit stink jaloers en ziekelijk gedrag.

  De First Lady moet gewoon lekker haar eigen ding doen, want het zal nooit goed genoeg voor ze zijn.
  gemodereerd

 10. Mensen geen nood: de Klaagmuur van Oost Duitsland is gesloopt, maar
  dat ga ik in Su laten plaatsen, ” Klaar is Kees”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.