woensdag, februari 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie15-jarige ontevreden over betaling klant; vernielt auto met balk

15-jarige ontevreden over betaling klant; vernielt auto met balk

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 15-jarige Rivano D., is vrijdag door de  politie van Santodorp in verzekering gesteld, omdat hij een auto van een klant  uit ontevredenheid over de betaling heeft vernield met een houten balk. Dit gebeurde deze week aan de Nieuw Weergevondenweg in Suriname.

De klant bracht zijn voertuig naar een monteurszaak voor reparatiewerkzaamheden. De 15-jarige die in de monteurszaak van zijn overleden vader werkzaam is, was ontevreden over de betaling na de werkzaamheden. Hij pakte uit boosheid een houten balk en sloeg daarmee op het dak van de auto.

Als gevolg hiervan liep de wagen schade op aan het dak. De klant stapte daarna naar de politie en deed aangifte tegen de jeugdige.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de 15-jarige in verzekering gesteld. De zaak is intussen overgedragen aan Jeugdzaken. 

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
  1. Een 15 jarige komt niet aan mn auto klooien. Geen wonder dat jullie remmen jullie in de steek laten en auto’s in brand vliegen.
    Mn auto moet door een specialist nagekeken worden.


    gemodereerd
  2. debby hebt jij een auto daar in de bijlmer , en ook wel een geldig rijbewijs , betaal jij wel wegenbelasting en hebt jij wel een verzekering afgesloten , en daar zal je wel geen 15 jarige werknemer tegen komen in een garage


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES