zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrie personen in auto overvallen door straatrovers

Drie personen in auto overvallen door straatrovers

-

Does Travel & Cadushi Tours

Twee criminelen van wie een gewapend met een vuistvuurwapen overvielen, donderdagnacht drie personen in een voertuig aan de Oewanastraat in Suriname.

Volgens de slachtoffers, twee dames en een jongeman zaten ze in het voertuig voor een woning, toen de twee straatrovers hen plotseling overvielen.

De gewapende rover hield de jongeman onder schot, terwijl de ongewapende crimineel de slachtoffers beroofde van hun persoonlijke spullen. Hij maakte daarbij een portemonnee met belangrijke documenten en een iPhone 7 buit. Jammergenoeg voor hem was er geen geld in de portemonnee.

Na de daad kozen de straatrovers het hazenpad. De slachtoffers bleven ongedeerd. De politie van Flora kwam daarna ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. De criminaliteit tiert welig in Su, het wordt tijd dat regering nu gaat optreden.
  Zelfs de zg MPP gaat op rooftocht, wat een land zeg: is totaal naar de verdoemenis.
  Een president die alléén zijn Familie en vrienden voor hoge functie’s accomodeert
  doet geen ene rot moer om de criminaliteit in te dammen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Jacko , wat dacht jij van de vorige president , die ook familie en vrienden de hoge functie’s gaf , en de staatkas plunderde , en voor miljarden US Dollars leenden met toren hoge rente , en nooit een cent heeft terug betaald , nu moeten wij als Surinaams volk het ophoesten , en de rest kun je zelf wel invullen , waarom het nu met ons slecht gaat , deze regering probeert wat met een lege staatskas.
  Die straatrovers zijn paarse gasten , en jij hebt gelijk dat deze minister van politie en justitie veel te laks is , het lijkt wel of hij een vriend van ddb is , alles maar rekken , maar daar door neemt de criminaliteit juist toe , deze minister moet zeker vervangen worden ,
  Jakco dit zal een goede baan voor jou zijn , je zei je hebt meer dan 40 jaar gewerkt en geniet van jou pensioen en AOW , terecht , maar met deze baan zal jij Suriname van de criminaliteit verlossen , zelfs dbb met zijn familie en vrienden en zijn boevenpartij zullen vluchten.


  Maak melding

 3. in su moet een grote schoonmaak actie komen snap deze regering niet ze moeten net als in el salvador een ieder die er iets met crime te maken heeft allemaal op pakken en opsluiten in hun onderbroek maar dan ook allemaal ook didibri bouta en zn gang .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES