Vrouw in zaak verkoolde lijken vandaag voorgeleid: contactverbod gelast

2
lijken-aangetroffen-in-auto

Advocaat Maureen Nibte bevestigt tegenover Waterkant.Net dat haar cliënte Y.W. vandaag wordt voorgeleid. Zij is afgelopen vrijdag in de spraakmakende zaak, waarbij drie verkoolde lijken werden aangetroffen in een uitgebrande Ford Ranger, aangehouden.

In deze cold casezaak legde het Openbaar Ministerie in Suriname een contactverbod op aan de verdachte. De raadsvrouw heeft haar cliënt vooralsnog niet gesproken en weet nog niet op basis waarvan zij is aangehouden of als verdachte is aangemerkt. Vernomen wordt dat een broer van Y.W. ook in deze zaak gezocht wordt. 

Y.W. is door de speciale cold case unit van de Surinaamse politie op vrijdag 25 maart aangehouden. In deze strafzaak waren eerder drie verdachten T.V. en A.R. en de vrouw M.N. aangehouden, maar die zijn kort na hun aanhouding in vrijheid gesteld. 

De drie lijken werden op zondag 18 juli 2021 ontdekt aan de Noordpolderdam ter hoogte van Leiding 8. De politie maakte de identiteit van de drie mannen die werden aangetroffen in de uitgebrande pick-up  bekend. Het zou gaan om Rohitas Sital (39), Cedric Tertullien (27) en Shawn Stolk (24).

Twee lichamen werden in de bak van de pick-up aangetroffen en één op de achterste zitting. Waarschijnlijk zijn de drie eerst vermoord waarna de ontzielde lichamen in de auto in brand zijn gestoken. Het motief is nog onbekend.  

2 REACTIES

  1. Deze nibte is weer in beeld.Ze krijgt deze criminelen zeker weer vrij.Zij heeft een levend handel met de om.
    gemodereerd

  2. Ik hoop echt dat ze dit oplossen.
    Die ene deed zn drugs, maar waarom de 2 onschuldige jongens ook vermoorden??
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.