Getroffen gebieden worden voorzien van medicamenten

4

Diverse gebieden in het Surinaamse binnenland zijn getroffen door wateroverlast. De wateroverlast kan voor gezondheidsklachten zorgen zoals diarree, overgeven of huidklachten.

In dit kader heeft het Ministerie van Volksgezondheid in overleg met de Medische Zending (MZ) besloten om de getroffen gebieden te voorzien van medicamenten ter voorbereiding op een mogelijke uitbraak.

De overdracht van de medicamenten heeft op donderdag 24 maart plaatsgevonden. De medische situatie in de getroffen gebieden wordt nauwkeurig gemonitord door de MZ, meldt de Communicatiedienst Suriname.

4 REACTIES

 1. Dit soort hele vage berichten zijn hilarisch. Medicamenten, zijnde?? Men heeft last van wateroverlast, men is niet ziek. Ziekte kan ontstaan door deze situatie, maar ziek zijn is niet het onderwerp, op dit moment.

  Spul die men uiteindelijk gaat verkopen, ik verwacht niet anders.

  Wanneer je dingen wil doen, maar je finesse is net niet wat het moet zijn💤
  gemodereerd

 2. Erg laat allemaal. In Suriname dempt men de put als het kalf reeds verdronken is. We zijn nu denk ik 3 weken verder.. en nu pas … na lang wikken en wegen, komt er wat aktie!! Gezondheidszorg heeft trouwens minder prioriteit dat de brug over de corantijn bij deze oranje movement.
  gemodereerd

 3. ai na mi en die konsensi , als jullie baasje ddb niet de houtconcesie aan de chinezen had gegeven , was de overstroming veel minder geweest , drie jaar geleden kon men al zien dat door die houtkap er veel meer water naar lagere gebieden stroomde , en jullie baas ddb heeft toen niets gedaan om de bevolking daar te helpen , hij was druk met die weg van a naar b en die naar hem genoemd is , alleen heeft hij niet betaald voor die weg en deze regering moet het gaan betalen , n.p laten verzuipen daar
  gemodereerd

 4. ‘Jullie baas’?? Ik weet dat jij in een kennel zit @Wat, maar dat geldt niet voor mij. Sorrie om je teleur te stellen. Ik heb geen baas
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.