Jah Cure in Amsterdam veroordeeld tot zes jaar cel voor steekpartij

4
Jah Cure in Amsterdam veroordeeld tot zes jaar cel voor steekpartij

De bekende Jamaicaanse reggae-artiest Jah Cure is vandaag in Nederland veroordeeld tot zes jaar cel, omdat hij op 1 oktober vorig jaar een concertpromotor heeft neergestoken in Amsterdam.

Aan de steekpartij ging een ruzie vooraf over een optreden van Jah Cure op een reggae-concert in De Melkweg. De promotor van Jah Cure, de 54-jarige Nicardo ‘papa’ Blake, zou Jah Cure’s gage van 5.000 euro niet hebben betaald.

Omdat hij zijn fans niet wilde teleurstellen besloot de zanger toch het podium op te gaan zonder dat hij betaald had gekregen. Toen hij daarna zijn geld eiste ging het mis. Ze spraken af bij het monument op de Dam waar de steekpartij plaatsvond.

De internationaal bekende Jah Cure, die ook veel fans in Suriname heeft, zit sinds de steekpartij vast in Nederland. In 1999 werd hij in Jamaica veroordeeld tot vijftien jaar cel, waarvan hij er acht uitzat, wegens onder meer wapenbezit en verkrachting.


4 REACTIES

  1. Ja wat anders kunnen ze toch? Steken en stelen zit ze in de genen. Lekker terug sturen naar Jamaica nadat de straf uitgezeten is.
    gemodereerd

  2. zo weer zo,n klojo vast , maar zes jaar veel te weinig , en deze klojo heeft ook al eerder vast gezeten voor berovingen en verkrachtingen , ze hadden deze klojo in jamaica toen al moeten dood schieten , echt en nog lopen mensen achter deze klojo aan , maar hier in Suriname kennen wij er ook een , de couppleger en het doden van politie agenten , dan in december 1980 15 echte Surinamers vermoord , in de binnenlandse oorlog 1987 ook veel vrouwen en kinderen vermoord ,, , de massamoordenaar van Suriname en kijk eens hoeveel aanhangers deze klojo heeft , en van het gerecht mag deze massamoordenaar gewoon vrij rond blijven lopen , raar hoor , zolang deze klojo niet is opgesloten of zelfmoord pleegt gaar Suriname niet vooruit
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.