Gewelddadige zoon (19) slaat moeder (50) met bezemsteel 

10
handboeien
Foto ter illustratie

De 19-jarige Raimeil B. is afgelopen weekend door de politie in Suriname in verzekering gesteld, omdat hij zijn eigen moeder met een bezemsteel slagen heeft toegebracht.

De gewelddadige zoon is drugsgebruiker en is afgelopen vrijdagavond boos geworden op zijn 50-jarige moeder, nadat zij hem aansprak. Dit viel niet in goede aarde bij Raimeil, die onder invloed van drugs of alcohol verkeerde.

Hij bewapende zich met een bezemstok en tuigde zijn moeder af. Tengevolge van de slagen liep de vrouw zwellingen op. 

De politie van Livorno werd ingeschakeld die voor onderzoek ter plaatse ging. De verdachte ging bij zijn aanhouding flink tekeer tegen de politie. Ondanks zijn verzet werd hij toch overgebracht naar het bureau.

Na te zijn ontnuchterd werd hij bij de hulpofficier voorgeleid, die de gewelddadige zoon na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering stelde.

10 REACTIES

 1. Grotendeels van Surinaamse jongeren hebben slechte opvoeding genoten en zal ook in de komende jaren zo blyven, men ziet in Suriname nog steedts niet in dat een gedegen opvoeding de fundering voor een beter toekomst van de gehele samenleving is.
  gemodereerd

 2. Ook voor deze rat pleit ik voor een goeie koti-go (met djamoen-taki, wel te verstaan)
  Daarna vastbinden aan een boom en verplicht laten afkicken…
  Voorgoed afmaken is natuurlijk beter,….want dan is moeder van de duivel verlost!
  gemodereerd

 3. Ik heb het al eerder gezegd en geschreven hoe mensen nu met elkaar omgaan is niet normaal. Het verval van waarden en normen gaat sneller dan je verwacht. Kinderen hebben zelf kinderen, ouderen zijn aan drugs of alcohol of aan de Viagra verslaafd vergeet niet de buitenvrouwen en buitenmannen maar vergeet vooral ook nooit de buitenmotoren binnen te zetten want die raak je zo kwijt. Tuinstoelen ook.
  gemodereerd

 4. In de cel zal hij worden afgerekend over zijn daad. Mannen die hun moeder aftakelen worden niet geaccepteerd onder de overige cel bewoners. Veel plezier daar binnen.
  gemodereerd

 5. konsensio
  ja noh? U spreek uit ervaring neem ik aan
  rbrown
  ijndeleik ziet u het ook in. Geen opvoeding en dat we hebben we te danken aan die rooie neeeeeger. hij had alleen maar teid voor zichzelf en zn familie. mensen hoefden niet te werken, geld komt uit de lucht vallen,
  gemodereerd

 6. Hoe achterlijk zijn de Surinamers anno 2022 nog. Denken dat kinderen mishandelen alles oplost. En het dan vreemd vinden dat ze nog minder zijn dan 3de wereldburgers.
  gemodereerd

 7. Zijn moeder heeft hem negen maanden gedragen, ze heeft hem, totdat hij volwassen was verzorgd en dan gaat deze ondankbare hond haar met een stok mishandelen? Ze zal nu wel denken dat ze er in een vroeg stadium van haar zwangerschap een eind aan had moeten maken.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.