Inval Narcotica Brigade bij Post 1: vier drugsverkopers ingerekend 

4
Politiebureau in Suriname

Peter F. (52), Claudio L. (39), Danilio W. (27) en Jason B. (23) zijn afgelopen weekend door de Narcotica Brigade aangehouden bij een drugsinval aan de Martin Luther Kingweg in Suriname. Deze locatie ter hoogte van de Latourweg, staat in de samenleving bekend als Post 1 of Tjin Olo.

Na uitgewerkte informatie dat er op die locatie drugs werden verkocht, sloeg de politie toe. De 52-jarige bekende drugsverkoper Peter, gooide bij het zien van de politie een zak weg met daarin 75 gram marihuana, 17 gram hasj, 4 gram ‘Sukru’ en 4 XTC tabletten.

In de nabije omgeving van de tweede verdachte Claudio, werd een zak met daarin ruim 20 gram marihuana en 1 gram hasj aangetroffen en in beslag genomen.

Verder zijn op de verdachten Danilio en Jason in totaal 73 gram marihuana aangetroffen en in beslag genomen.

Alle verdachten werden aangehouden en overgebracht naar de afdeling van de NarcoticaBrigade. Ze zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 

4 REACTIES

 1. Waarschijnlijk brengen ze al deze “grote”drugsvangsten voor Watje, zodat hij genoeg spul heeft om zn hersenen te voeden.
  gemodereerd

 2. Ach dit zijn maar kruimelties…Hoe zit het met de zaak van de bewakers van die vp?
  In hun auto werd toch een paar maanden geleden 300 kg cronto gevonden????
  gemodereerd

 3. Misschien tijd om het te gedogen en de eerste coffeeshop in Suriname te openen?? Dit is verloren tijd en energie van de politie. U zult nooit kunnen stoppen dat mensen drugs tot zich nemen. Beter is om het te gedogen en daarop controle uit te voeren. In alle lagen van de bevolking gebruiken mensen drugs. Tegenwoordig word er vanuit de medische wereld, erkend dat met name marihuana, een heilzaam effect heeft op lichaam en geest. Maar dat kan je deze vastgeroeste Surinamers niet wijsmaken. Die blijven vasthouden aan oude tradities en niet open staan voor verandering.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.