Gewapende roofoverval op winkel annex woning 

6
Politievoertuigen op locatie in Suriname

Vijf gewapende criminelen hebben dinsdagochtend een overval gepleegd in een winkel annex woning. Dit gebeurde rond 04.30u aan de Goedezorgweg in Suriname.

Twee van de vijf overvallers waren gewapend met vuistvuurwapens. Zij betraden via het dak de vliering en vervolgens de woonruimte. Eenmaal binnen vielen zij in totaal vier slachtoffer aan en bedreigden hen om geld en kostbare spullen af te staan.

De slachtoffers moesten daarbij slagen met de kolf van het wapen incasseren. Uiteindelijk maakten de rovers SRD 20.000 en twee mobiele telefoons buit.

De politie van Latour heeft de zaak in onderzoek. 

6 REACTIES

 1. Geen alarm, dan krijg je dit.

  Voor de zoveelste maal, hoe wisten ze waar ze moesten zijn? Er lag geen bom geld in huis maar toch, zo’n 8-9 KPS maandsalarissen.

  Mi ma takie, wan sma na bangi e gi tip te deng sma go tek moni. Zou me niksss verbazen
  gemodereerd

 2. Stel jij als slachtoffer de kans krijgt, om deze luie honden af te maken,
  dan ga jij volgens de wet de bak in. Want ….. je mag geen eigen rechter
  spelen, wel ik wel : schiet je helemaal aan flarden als ik de kans krijgt.
  Deze bewoners zijn nu getraumatiseerd voor het leven, maar dat begrijpen
  de rechters niet, of dat wordt bedekt met de mantel der liefde.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Ze zullen nooit wetten willen maken waarvij zulke delicten heel zwaar bestraft worden met minimale straffen van 15 jaar. Ze weten niet hoe ze de burgers kunnen beschermen tegen dit soort vrienden van Watje die gewoon in iemands huis wagen te gaan. Blijven jullie Nederland maar na doen ok en maak een samenleving waar criminelen zich goed voelen!
  gemodereerd

 4. weer vijf criminelen voor de kogel , amoksie het houdt niet op he , het wordt alleen maar erger door uw laks optreden
  gemodereerd

 5. hans oh , oh ben jij die crimineel in de bijlmer , kinderen maken twee tekeningen en jij gaat voor de bijl , WAT en de echte Surinamers zullen zich blijven inzetten om die paarse criminelen te verwijderen uit Suriname en oh met een pen , wij hebben geen kogels
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.