VIDEO: Enorme ravage bij zware aanrijding Nieuw Weergevondenweg

4

Vannacht iets na middernacht is er een enorme ravage ontstaan bij een aanrijding tussen twee voertuigen aan de Nieuw Weergevondenweg in Suriname, ter hoogte van Leiding 22.

Een van de auto’s ramde een woning en een verkoopstand, terwijl de ander een schutting doorboorde en op een erf belandde. Beide voertuigen zijn zwaar gehavend.

De bestuurders waren bij aankomst van de politie nergens te bespeuren. De zonen van Hermandad zijn bezig met het onderzoek.

Bekijk hieronder een video van de situatie:

4 REACTIES

 1. De etnicitiet, leeftijd, man, vrouw, beroep, gezondheidssituatie, drugs in het spel is, woonplaats van al de verkeerdeelnemers die aanrijdingen veroorzaken moet vermeld worden. Ook waar deze plaats vinden, de tijden vd dag, de voertuigen gekeurd zijn, in orde zijn om
  deel te nemen in het verkeer, juist geladen zijn, de gesteldheid van de verkeerdeelnemer m/v, ( vermoeid, alcohol, drugs, medicijnen, ruzie, enz, of geen rijbewijs, de verkeersregels kennen en juist toepassen, verkeersfatsoen kennen, buitenlanders, enz.

  Hierdoor wordt een goed/ beter inzicht verkregen wie deze verkeerdeelnemers zijn die betrokken zijn bij ( zware) aanrijdingen en van verwacht kan worden dat zij een gevaar vormen in het verkeer voor de verkeerdeelnemers m/v. Waar vinden deze aanrijdingen plaats?

  Het ministerie van juustitie en politie kan dan beleid maken, waar door de verkeerspolitie ze goed kan volgen en verkeersscholen hun beter begeleiden en overige verkeerdeelnemers m/v voor hun op hun hoede zijn.

  Hierdoor kan men het verkeer voor alle verkeersdeelnemers m/v veiliger maken.

  Alle verkeerdeelnemers behoren de verkeersregels te kennen en zich daar aan te houden, deze toe te passen, even eens verkeersfatsoen en de veilighied is belangrijk voor een ieder die deel neemt aan het verkeer.

  Het voertuig of vervoersmiddel moet in orde zijn om deel te nemen aan het verkeer.
  deel te nemer
  gemodereerd

 2. Waarom verlaat je de plek?? Gestolen auto’s, geen rijbewijs???
  Hit en run de nieuwe regel in Su
  gemodereerd

 3. Ik ken deze weg, waarschijnlijk hebben ze heel hard gerden gezien de schade.
  En ik durf te wedden dat het lontoe édés zijn, en ook geen rijbewijs.
  Want in het Bos is geen rijbewijs vereist als je op een bosvarken rijdt. @ Debby
  het zijn jou soortgenoten, dom dus !!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. debby die coureurs zijn jou vrienden , en tijdens de dans van jou ndp club konden ze gewoon scheuren met die verroeste bakken , maar nu zijn ze uit het veld geslagen , noem jij dat vrienden bebby
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.