Inbrekers halen winkel Marowijnestraat bijna leeg

3
Politieauto in Suriname
Voorbeeldfoto

Inbrekers hebben donderdagochtend een winkel aan de Marowijnestraat in Suriname, bijna leeggehaald. Zij hebben daarbij twee televisietoestellen, dozen met alcoholische dranken, sigaretten, een wandklok en een mobiele telefoon buitgemaakt.  

De redactie van Waterkant.Net verneemt van de buren dat een alleenstaande bejaarde vrouw de winkel runt. Zij is onlangs ook al slachtoffer geweest van een gewapende roofoverval, waarbij rovers er vandoor gingen met goederen en geld. Zij maakten toen het camerasysteem onklaar en namen de box daarvan weg.

Donderdagochtend zijn dieven wederom in de zaak geweest en hebben daarbij goederen weggenomen. De politie van Flora is op de hoogte van deze inbraak. Het onderzoek duurt voort. 

3 REACTIES

 1. stelletje viezerikken , verdomd blijf van andermans spullen af , echt mensen je kan elke keer zien dat het paarsen zijn , hebben ze geleerd van de vorige paarse regering die kon ook niet met hun poten van andermans spullen afblijven
  gemodereerd

 2. Als je deze soort vervloekte K@olo’s doodschiet dan hoor je of beter gezegd,
  lees ik dat een moordenaar bent. Deze soort gespuis ruim ik voor gratis op voor
  de KPS als ze me vragen..

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.