Motief zelfmoord agent ligt in relationele sfeer

4
brandende kaars RIP

De brigadier van politie die zichzelf vanmorgen doodschoot in zijn woning te Paramaribo, is de 46-jarige Dinesh G. Het motief voor zijn handeling kan gezocht worden in de relationele sfeer.

De man woonde met zijn gezin aan de Florinestraat op het Rensproject. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de agent ruzie zou hebben gekregen met zijn vrouw, waarna hij zich vanmorgen opsloot in zijn slaapkamer.

Kort daarna schoot hij zichzelf met een jachtgeweer ter hoogte van zijn onderkaak en overleed hij ter plaatse. De ingeschakelde politie trof het ontzielde lichaam van hun collega aan in de slaapkamer, die op slot was.

Het jachtgeweer waarmee hij de daad pleegde is nabij het lichaam aangetroffen en in beslag genomen. De politie van Munder heeft het verder onderzoek overgedragen aan Kapitale Delicten. 

4 REACTIES

 1. Moeder had gelijk. Onbegrijpelijk. Vrouw lai moro mang. A dies ben lesi toemsie foe suku wan tra uma. Ambulance kong tek eng, dus a gwe onderweg. Wat een zonde, maaR na masra wani
  gemodereerd

 2. De weduwe mag God dankbaar zijn, dat hij haar niet ook naar de hel stuurt.
  Deze man was het zeker zat, om elke dag dat gezeik van haar aan te horen.
  Hij had ook zijn biezen kunnen pakken, of andersom !!!
  In ieder geval hij heeft de weg, van het kortste weerstand gekozen jammer.
  Zielig 46 jaar pas, hij had misschien nog een hele leven voor zich.
  Ik hoop maar dat zijn weduwe nu tevreden is, die Sloerie !!!!!
  Misschien zit een andere Bhaiwa, al lang op te wachten op deze dag.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Masra no wani tak Joe moes kier Joe srefie.Gy zult geen moord plegen.De onzichtbare demonen wachten op een iedereen die zelfmoord pleegd om hun geest te brengen naar hell.Oenoe stop nanga kier srefie nonsense.
  gemodereerd

 4. Waarom weer de vrouw de schuld geven van de zelfmoord van haar man en respectloos reageren. Misschien was hij een dronkenlap die geen geld in huis bracht en het verbraste met zijn zielig leven en kom hij Atompai ook niet meer aanzien. Hij heeft gelukkig een eind gemaakt aan zijn eigen leven en niet die van zijn vrouw of kinderen.
  Het zijn de mannen van Suriname die het land ellendig hebben gemaakt. Maakt niet uit welke partij. Alle mannen van Suriname moeten excuses maken aan de vrouwen van Suriname voor de situatie waar ze in zich bevinden. Hoeveel gezinnen zijn er niet waar moeder de vrouw alleen voor de kinderen moet zorgen en de vader is niet aanwezig. De Surinaamse man heeft vooral problemen met zichzelf. Kijk maar in de spiegel. Respectloos met de Surinaamse vrouw omgaan met bij de Nederlands vrouw zitten ze direct onder de plak.
  Tekst van een Surinaamse man.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.