Politieman schiet zichzelf dood met geweer

5
Archieffoto Politie en Forensische Opsporing Suriname

Opnieuw heeft een politieman in Suriname zichzelf neergeschoten. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit vanmorgen rond 07.00u plaats vond aan de Florinestraat op het Rensproject.

De politieman zou gebruik hebben gemaakt van een geweer en schoot zichzelf in het hoofd. Hij overleefde dit niet. Het gaat om de 46-jarige brigadier van de Surinaamse politie D.G.

5 REACTIES

 1. Sorry maar op deze agenten kunnen we niet rekenen. Of ze doen mee aan criminele activiteiten, of ze plegen zelfmoord of vermoorden mensen. Er is iets mis in het korps. Als Amoksie dit niet ziet dan heeft Atompai gelijk. Hij moet bedanken.
  gemodereerd

 2. Ach, het is niet die saka saka die bijna op de hoek van dit project woont, jammer genoeg.

  Vraag me af wat deze gedaan heeft? Diefstal op Leonsberg? Betrapt met een man? Takru siki? Ik denk et laatste
  gemodereerd

 3. Een last minder, was hij soms betrokken bij de woningoverval ???
  Of misschien kon hij het niet meer aanzien, hoe de Criminelen
  alles, en het hele land naar zijn moer helpt

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Hoezo dat!!, wat heeft deze man zo een besluit doen nemen? Is er geen hulpverlening aanwezig die deze acties kan helpen voorkomen. Heel triest.
  gemodereerd

 5. Ik weet niet wT hier de reden van zijn handeling is. Maar het lijkt erop dat hij de zoveelste gestresste politieman is die de hand aan zichzelf slaat. Ik heb vaak gezegd dat men niet alleen bij de in diensttreding de manschappen aan een psychologische test moet onderwerpen , maar regelmatig , omdat privé-omstandigheden van mensen hun gedrag zodanig kunnen veranderen , dat men plotseling met kwaadaardige gedachten kan beginnen te lopen. Bij regelmatig testen kan je dat dan optijd merken en preventief optreden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.