Vrouw betrapt echtgenoot met buitenvrouw in slaapkamer en valt ze aan

20
Vrouw betrapt echtgenoot met buitenvrouw in slaapkamer en valt ze aan

In Suriname heeft een vrouw haar echtgenoot vanmorgen in de slaapkamer betrapt met zijn buitenvrouw. Ze viel beiden daarna aan met een scherp voorwerp in het huis te Lust en Rust in het district Commewijne.

Vernomen wordt dat de heer des huizes alleen thuis was en zijn schatje ophaalde. Terwijl beiden in de slaapkamer op bed lagen, arriveerde zijn vrouw rond 07.00u onverwachts thuis en betrapte hen in haar bed. Ze werd woedend en viel beiden aan met een scherp voorwerp.

De Surinaamse politie die hierover werd gewaarschuwd, rukte direct uit naar het adres. Ter plaatse werden partijen aangetroffen, waarbij de man een verwonding aan zijn knie vertoonde en zijn buitenliefje een snijwond aan haar heup.

De doodsbange buitenvrouw vertrok nadien huiswaarts en wenste geen aangifte te doen. De politie bracht de echtgenoot over naar het bureau voor onderzoek. Hij wenst geen strafrechtelijke vervolging van zijn levenspartner. 

20 REACTIES

 1. LUST EN RUST is in deze te letterlijk genomen. Hij zal wel een skere, lagi, kras dagoe zijn die niet eens geld had voor een schortstay plekje buiten de echtelijke stede/sponde.
  De echtgenote moet op les gaan om in zulke gevallen (als je toch kan beschikken over een scherp voorwerp), de overspeligen een zodanig herinneringsteken kan toebrengen zodat ze in de spiegel altijd deze herinnering zullen verversen.
  gemodereerd

 2. Deze eikel dacht verandering van spijs doet eten, maar helaas deze spij is zwaar op de
  maag terecht gekomen. Dames/ Heren als jullie niet genoeg aan 1 partner hebben, trouw of neem dan geen vriend/ vriendin in huis. woon dan alléén dan kan je iedere
  avond te keer gaan zonder consequentie.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Ba suku ba feni ba tjari.
  Wat hij heeft gezocht hij hij gevonden.nu zal hij zijn hele leven niet meer lekker slapen naast zijn vrouw , bang dat hij waker word zonder zijn klokkenspel .
  Mooi gi a kras dagu.
  gemodereerd

 4. De rest van de wereld noemt het overspel en keurt het af.
  In Su ziet een deel het als gewoon. Zowel door een deel van de mannen als vrouwen.
  Wordt tijd dat de maatschappij daar voor de huidige en komende generates een signaal afgeeft dat dit niet langer maatschappelijk geaccepteerd wordt.
  Ook de taak aan vrouwen als ze weten dat de man getrouwd is dat ze geen relatie mee aangaan
  gemodereerd

 5. Genant? Voor wie. hoe vaak lezen we hier niet dat mannen er buitenvrouwen opna houden. en dan wordt alleen de man veroordeelt, deze vrouw wist bliksemsgoed dat deze man een partner had. Maar dat is goed toch, dat mag toch. het leven van anderen vernietigen. Die man had haar natuurlijk niet moeten zoeken maar zij had ham weg moeten sturen.
  ze had kunnen zeggen sodemieter op lullo je hebt een partner, maar nee mevrouw was krasie
  BTW
  gemodereerd

 6. Buiten schatje wil geen aangifte doen, anders komt haar man erachter.
  Jammer dat de vrouw zuinig is geweest bij het bewerken van beide.
  gemodereerd

 7. Zulke mannen hebben geen eerbied voor de vrouw en vaak hebben ze ook losse handjes en een kort lontje. Als het in dit geval niet zo is, dan had de bedrogen echtgenote ervoor moeten zorgen dat het lontje van haar man, net als dat van John Bobbit, alsnog ingekort werd.
  gemodereerd

 8. De nationale sport van Suriname…buitenvrouwen op na houden en dan ook het droge lef hebben het bed te gebruiken die je deelt met je echtgenote,…na drei ai.
  Een kamer huren in een short stay is te duur, ze moeten er te vaak heen.
  Ze kunnen soms niet eens op hun benen staan, maar ze hebben wel buitenvrouwen…
  gemodereerd

 9. Ik denk niet dat de vrouw voor de knie ging, maar voor die kill dus is toch goed afgelopen. Vandaar geen aangifte
  gemodereerd

 10. Jullie praten over mannen, weten jullie dat vrouwen erger zijn? Vrouwen hebben overal een schatje, mannen moeten een dikke portemonee hebben, dan pas kijkt een vrouw naar je, zie t verschil.
  gemodereerd

 11. Je weet dat die man een vrouw heeft en toch ye go nai en dan ook nog in de vrouw der bed.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.