DJ Chuckie komende verkiezingen lijstduwer bij ‘Hart voor Den Haag’

5
https://www.waterkant.net/wp-content/2015/12/chuckie2015.jpg
Chuckie in 2015 in Suriname.

Op woensdag 16 maart 2022 vinden in Nederland weer de gemeenteraadsverkiezingen plaats. De bekende DJ Chuckie is bij die verkiezingen lijstduwer voor de partij ‘Hart voor Den Haag’. Dat meldt Suriname.NL.

De in Paramaribo geboren dj, die officieel Clyde Narain heet, zegt dat hij zich zijn hele carrière heeft voorgenomen om nooit politieke uitspraken te doen. “Maar dit is anders, dit gaat om Den Haag. Het doet me pijn om te zien hoe weinig er in deze stad is overgebleven van de uitgaanswereld”, zegt hij op de website van Hart voor Den Haag.

Chuckie, die in 2013 door de Surinaamse regering gedecoreerd werd tot Commandeur in de Ere Orde van de Gele Ster, wil zich graag inzetten voor het nachtleven van de stad waar hij zijn carrière startte.

Hij benadrukt dat hij niet de politiek in gaat, maar als lijstduwer op nummer 48 op de kandidatenlijst staat.

5 REACTIES

 1. Je inzetten voor het uitgaansleven lijkt mij een van de dingen die niet zo’n prioriteit heeft. Het lijkt wel eigenbelang (niks mis mee in dit geval), want hij moet ook naar de discotheken en feesten kunnen om z’n geld te verdienen.
  Blijer zou ik geworden zijn als hij had gepusht om 2G/3G definitief af te schaffen.
  gemodereerd

 2. “De wereldbefaamde DJ”…eerlijk gezegd heb ik nooit eerder van deze man gehoord. Maar dit ligt aan mij. Ik moet niks van dat soort genre muziek hebben. Ieder zijn keuze toch? Wat ik wel frappant vind is dat deze man de politiek in is gegaan om het nachtleven van Den Haag een boost te geven, want het nachtleven is verschrikkelijk achteruit gegaan. Beste DJ, wat zou daar de oorzaak van zijn? Wat denk je nou zelf. Is het tegenwoordig zo veel veiliger geworden om ergens rustig een glaasje te drinken ? Hoeveel vrouwen zijn tijdens het nachtleven niet aangerand of dan wel verkracht? Hoeveel steek en schietpartijen vinden niet plaats tijdens het uitgaansleven? Als je echt om het nachtleven geeft, probeer eerst het geweld aan te pakken.
  Succes.
  gemodereerd

 3. Hij heeft gelijk, vroeger kon je vanaf de Centraal Station richting de stad terrasjes, cafés, bar, dancing club tot aan de Grote Markt gezelligheid vinden. Nu is het een OUWE LULLEN stad geworden net als de regering, ze doen dat ze altijd BRAAF zijn. Onze kinderen kunnen niets eens uitgaan in Den Haag en Scheveningen. Zomers kon je tot 01.00 uur in de avond nog een strand terras pakken met muziek. De regering heeft van Den Haag een Residentie stad gemaakt. Als wij in de zomer een terras of uit willen gaan dan wordt het Dam steden. Daarom is Den Haag geen toeristisch stad omdat het letterlijk Den Haag DOODT is of teveel OUWE LULLEN wonen hier. Stuur al deze ouwe die klagen een Rust Oord stad, onbewoond in het oerwoud, allen geluid van de beesten. Het was altijd zo gezellig, Buitenhof, Herenstraat, Spui, Grote Markt en Scheveningen.
  De meeste mensen die in het parlement zitten wonen buiten Den Haag en hun kinderen kunnen gewoon in hun eigen stad uitgaan en Rutte heeft geen kinderen.
  De prinsessen gaan straks ook uit en waar gaan ze heen? Net als hun ouders in New York, niemand zullen ze herkennen. Waar geld is, is macht. Onze arme kinderen kunnen geen taxi en extra OV betalen in het weekend. Als mijn kinderen uitgaan, sta ik klaar om ze op te halen al is het in de ochtenduren. M’n kinderen moeten genieten zonder dat andere gestoord worden, zij kennen de wetten en de regels van thuis. Hagenaars stem op Clyde Narain, Hart voor Den Haag.
  gemodereerd

 4. Ik adviseer de vrouw om het beddengoed grondig met Pineoil te wassen. Want ongevraagd zweven de spermatozoïden nog ergens rond en ongevraagd wordt ze zo zwanger. Bah wat een smeerlapperij
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.