Woensdag 3 coronadoden en 259 besmettingen; donderdag persconferentie

3
corona-covid-19-suriname

In Suriname zijn op woensdag 9 februari weer 3 personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Het totaal aantal coronadoden is hierdoor gestegen naar 1.291.

Dat blijkt woensdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat er 259 nieuwe besmettingen zijn geregistreerd, na in totaal 682 keer testen. In de ziekenhuizen liggen 61 personen en in de ICU 11.

Donderdag 10 februari zal er weer een reguliere persconferentie inzake de COVID-19-ontwikkelingen in Suriname worden gehouden, met Rakesh Sukul (directeur van Volksgezondheid), Bernardo Panka (lid Outbreak Management Team) en Chermaine Pansa (Jeugd Ambassadeur).

De persconferentie vindt plaats in buurtcentrum Sophiaslust, Emiel Mijnzakstraat om 17.00u.

De cijfers van woensdag 9 februari:

3 REACTIES

 1. Uit de laatste statistieken blijkt dat maar 39,8% van de Surinaamse bevolking volledig is gevaccineerd. Aangezien een slordige 60% ervoor kiest om zich niet te laten vaccineren, zal Corona Suriname nog lang in haar greep houden.
  En dat terwijl wij hier in Nederland (met 17 milj. inwoners) op korte termijn versoepelingen kunnen verwachten. Waar is het feestje..??
  gemodereerd

 2. Mensen covid blijft gewoon actief en hij wordt nooit moe , maar misschien wel als iedereen gevaccineerd is en hij slachtoffers moet zoeken , maar die mensen die zich niet laten vaccineren zal hij direct vinden en dat zijn de echte slachtoffers.
  gemodereerd

 3. Geen van de beweringen dat vaccinatie je beschermd tegen ziekenhuis opname of nog erger, is hard te maken! Iedereen maar angst aanpraten lijkt me niet de juiste weg.

  Over een paar jaar zullen we meer weten over covid en vaccinatie. Voor nu is men nog druk met onderzoek omtrent dit hele circus
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.