Aanvaring vrachtschip met vissersboten: drie boten aanzienlijk beschadigd 

0
Aanvaring vrachtschip met vissersboten: drie boten aanzienlijk beschadigd 

Het vrachtschip Atlantic, dat van de NV Meelmaatschappij De Molen Suriname kwam, is dinsdagavond betrokken geweest bij een aanvaring op de Surinamerivier. Hoofd Marketing & Communication van de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS), Daphne Le Couvreur, bevestigt dit tegenover Waterkant. Net.

Tijdens vertrek kwam het vaartuig in aanvaring met een aantal vissersboten, die bij de naburige visserssteiger te Bethesda aangemeerd waren. Ze zegt dat er zich geen persoonlijke ongelukken hebben voorgedaan. Het schip ligt ten anker te Suzannasdaal. De MAS is reeds bezig met het onderzoek. 

De redactie sprak ook met Vejendra K., één van de eigenaren van de vissersboten. Volgens de benadeelde zijn in totaal twaalf vissersboten beschadigd, waarvan drie onherstelbaar zijn. Vejendra en zijn vader hebben samen 32 vissersboten. Enkelen zijn op zee.

De oorzaak van de aanvaring is vooralsnog onbekend. Het onderzoek duurt voort. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.