Eenheid verwijdert illegale goudzoekers middels clean sweep 

6
goudmijn-binnenland-suriname
Archieffoto goudmijn in Suriname.

Een gemengde eenheid, bestaande uit politieambtenaren en leden van het Nationaal Leger in Suriname, heeft een groot aantal personen, die zich illegaal bezigden op de goudconcessie van Iamgold verwijderd.

Het team bestaande uit 75 man, was vanaf woensdag 2 februari tot zaterdag 5 februari bezig met een clean sweep binnen het gebied. Bij deze operatie zijn graafmachines, lichtmotoren, goudwinning machines, ATV’s, illegale jachtgeweren en een vuistvuurwapen in beslag genomen.

Vernomen wordt dat ook een familielid van de Surinaamse vicepresident een goudzoekerskamp aldaar had, waarbij illegale goudwinning plaatsvond. Tijdens de operatie zijn illegale kampen afgebroken en verwijderd. 

6 REACTIES

 1. ach ronny heeft al geld en goud genoeg , maar het belangrijkste is dat die illegale goudzoekers geen troep meer kunnen maken , zijn ze wel opgepakt of was het opdonderen
  gemodereerd

 2. DE MULTINATIONALS/ GOUD , HOUT & ANDERE BUITENLANDSE BEDRIJVEN moeten ook door BELASTINGDIENST GOED AANGEPAKT WORDEN ZO DAT STAATKAST WEER GAAT BLOEIEN 💰💰💰💰💴💵💶💷💸 voor SURINAMERS🇸🇷 mischien kan iedereen die niet kan werken van een Respectabele UITKERING genieten ( dat kan wel als iedereen belasting BETAALD 🇸🇷
  gemodereerd

 3. Dus daarom heeft Ronnie geen quorum laten verlenen. Wat een A nationalist. Abop is sec voor hun eigen achterban. Zulke partijen kunnen we missen als kiespijn.
  gemodereerd

 4. Wat wordt stap 2 tegen al de buitenlandse concessiehouders?? Worden ze ook gecontroleerd op registratie en produktiviteit??
  Anders loopt de Staatskas veel geld mis en blijven de staatsschulden op dezelfde peil hangen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.