Man loopt steekwond op bij beroving aan de Hoogestraat

4
SH Academisch Ziekenhuis Suriname

Een man is zondagavond door een groep criminelen overvallen en neergestoken voor een hotel, aan de Hoogestraat in Suriname.

Hij is na het incident gelopen naar de Waterkant ter hoogte van de Volkscrediet Bank (VCB-bank), waar de VCB-unit van de politie is gevestigd.

Volgens de wetsdienaren is het slachtoffer met een scherp voorwerp bewerkt aan zijn rechter onderarm. Hij was niet aanspreekbaar en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH).

De buit betreft een tas inhoudend een onbekend geldbedrag en een mobiele telefoon. De politie van Nieuwe Haven is belast met het onderzoek. 

4 REACTIES

 1. Suriname is in korte tijd veranderd in een rovershol. Er is momenteel een grote rattenplaag en de overheid doet werkelijk niets om burgers (en toeristen) te beschermen.
  Om jezelf als burger- en toerist te beschermen, schaf een wapen aan en schiet gericht!
  gemodereerd

 2. Read my lips. Voorlopig kom ik niet naar Suriname. Mijn vrees beroofd te worden is momenteel groter dan mijn verlangen naar mijn switie Sranan.
  gemodereerd

 3. Het wordt nu echt hoogtijd dat de regering de ”CRIMINALTEIT” hard gaat aanpakken.
  Ze zitten hoog en droog en nog eens met bewaking, en de mensen die keihard voor
  hun levens onderhoud moeten werken zijn de klos! Chan het wordt tijd dat jullie de
  doodstraf weer gaan invoeren, zelfs jou auto wordt belaagd. Dat houdt in, dat geen respect voor jou tonen als mens, en ”staatshoofd”. Ik blijf herhalen dat Stef Blok, groot gelijk had met zijn uitspraak. Weg met die K@ klootzakken man, draai ze door
  de molen, dan hebben die beesten in de dierentuin ook wat te eten.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Deze regering doet echt niets om criminelen op te pakken en de gewone burgers te beschermen , zelf worden ze omringt met veiligheid mensen ook de oude regering en dna leden van de vorige zitting , dus de burger is vogelvrij verklaard door deze regering.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.