Oud politie-inspecteur gewond bij woningbrand Merveilleweg

4
VIDEO: Woning Merveilleweg geheel afgebrand

Een 61-jarige gepensioneerde inspecteur van de Surinaamse politie heeft zaterdagavond tweedegraads brandwonden opgelopen bij een woningbrand in Suriname.

Een houten woning aan de Merveilleweg is compleet met inboedel en een voertuig afgebrand. Brandweervoorlichter Anthony Grootfaam bevestigt dit geval. Hij zegt dat bij aankomst van de brandweer het huis reeds was ingestort.

Uit het onderzoek blijkt dat de oud inspecteur Henk N. alleen op het adres woonde. Ten tijde van de brand sliep hij in zijn woning. Hij werd wakker door de hitte en verplaatste zich uit de woning. Vanwege de vlammenzee liep hij brandwonden aan zijn beide benen.

De buren brachten hem vanuit het erf naar de overbuur. Het slachtoffer weigerde medisch behandeld te worden waardoor de politie van Santo Boma genoodzaakt was om de gewonde man naar het bureau over te brengen. Hij werd vanuit het politie station met de ambulance naar de Spoedeisende Hulp afgevoerd, waar hij ter observatie is opgenomen.

De behandelende arts verwees hem naar een plastisch chirurg. De woning was wel tegen brand verzekerd. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend. Het onderzoek duurt voort.

4 REACTIES

 1. Hij lijkt een koppige ezel dus.
  Moet hij het maar uitzoeken. Misschien gedronken en met sigaret in bed
  gemodereerd

 2. Debbie,

  Als dit z’n tweede brand was, dan zou hij in aanmerking komen voor de kwalificatie ‘ezel’. Een ezel stoot zich niet TWEEMAAL aan dezelfde steen.
  gemodereerd

 3. Met 61 jaar ben je toch nog niet oud , misschien is hij wel een ezel , maar hij had wel dat houten huis verzekerd , hopelijk hersteld hij van die brandwonden .
  gemodereerd

 4. Hij lijkt misschien een “ezel” maar jullie zijn allemaal koeien door niet door te denken. 61 jaar is niet al te oud, maar oud zijn komt niet met leeftijd. Hangt samen met de mankementen die je lichamelijk hebt. Jullie koeien lijken misschien Jong, maar lichamelijk veel ouder dan die man. Ten tweede, je kan niks pijlen in het leven. Een ongelukje schuilt in een hoekje. Laat dit jou overkomen dan zal ieder één van jullie ” koeien” anders spreken!!! Het werd duidelijk aangehaald: De oorzaak ervan is onbekend. Voor aan die man zijn ongerief te trekken, denk effe na: Is Jouw huis wel verzekerd??? Wie is nu die “ezel”?🤔🤔🤔
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.