Kogelinslag geconstateerd bij ’s Lands Hospitaal

7
sLands hospitaal Suriname

In de nacht van zondag op maandag 31 januari is een kogelinslag geconstateerd bij de kinderafdeling van het ’s Lands Hospitaal aan de Tourtonnelaan. De redactie van Waterkant.Net verneemt van de politie dat een kogel insloeg op het glas van een shutter en vervolgens op een muur.

Niemand raakte gewond. Bij een ingesteld onderzoek troffen de wetsdienaren een projectiel van 9 mm aan, welk in belang van het onderzoek in beslag is genomen. 

In de nacht was er ook sprake van een beroving, waarbij er tijdens een achtervolging vanuit een voertuig schoten zijn gelost. Het vermoeden bestaat dat een van de kogels ingeslagen is bij het hospitaal.

De politie van Centrum is belast met het onderzoek.

7 REACTIES

 1. Dit is weer een aanslag op de democratie in Suriname.

  Ze laten een boodschap achter dat er niemand aan het corrupte geld witwas systeem mag komen.
  Dat grote coke dealers niet berecht mogen worden.

  Ze proberen een angst cultuur in Suriname te creëren.

  Ik rust
  Djamoe
  gemodereerd

 2. Laf heel laf krankzinnige beesten, hebben zij niks te doen? Heb geen woorden meer over voor deze parasieten die genesteld zijn in de samenleving!
  gemodereerd

 3. Beste mensen uit Nederland, als jullie met vakantie naar Suriname komen, vergeet dan niet om een kogelvrije helm mee te nemen. De kogels vliegen links en rechts om je oren heen in swietie Sranan. Het lijkt meer op op het wilde westen van voorheen.
  gemodereerd

 4. Eigen+mening
  Een steekvest is ook geen overbodige luxe om mee te nemen. Alleen de vraag hoe moet je beide vesten aantrekken. Een kogelwerende vest houd geen messteken tegen
  gemodereerd

 5. Je kunt Abaisa om advies vragen. Hij meende een kruid gevonden te hebben om kogels te weren. Hij wist het zeker.
  gemodereerd

 6. eigen+mening jij zal ook wel niet naar Suriname gaan en blijf daar in Nederland net als die vakantiegangers ( die komen toch niet naar Suriname want een ticket is zo duur , en voordat geld kunnen ze wel betere bestemmingen vinden) , en we denken dat je met een kogelvrije helm niet door de douane komt , ook niet als je hem in de koffer doet
  gemodereerd

 7. Regering santhokie en Brunswijk, doe ook iets om de criminaliteit te bestrijden?
  Economisch prima, burgers voelen zich niet veilig?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.