Schoten gelost voor kabinet van de president

23
het kabinet van president aan de Kleine Waterstraat in Suriname.
Het kabinet van president aan de Kleine Waterstraat in Suriname.

Vanuit een auto zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag schoten gelost voor het kabinet van president aan de Kleine Waterstraat in Suriname.

Volgens de politie van Centrum stopten twee voertuigen zaterdagochtend rond 03.00 uur naast elkaar voor het gebouw, waarbij er schoten vanuit de wagens, althans uit één van de auto’s, zouden zijn gelost. Dit is ook met een beveiligingscamera vastgelegd.

Na de melding ging de Surinaamse politie ter plaatse en trof daar in totaal vijf hulzen van elk 9 mm aan. Deze zijn voor het verder onderzoek in beslag genomen.

Niemand raakte gewond. Het onderzoek duurt voort.

23 REACTIES

 1. Wederom heeft Stef Blok gelijk, het moet nu afgelopen zijn met dit shit
  zooi, dader(s) opsporen. En zo lang mogelijk dwang arbeid laten verrichten,
  onder erbarmelijke omstandigheden. ”Ongeacht etnische achtergrond”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Mijn kinderen weg halen uit dit achterlijk land…waar ik helaas heel veel van hou
  gemodereerd

 3. @ 30 plus, dan moet je er heel snel bij zijn. Voor ze ouder worden, want in Suriname, zo een prachtig land, hebben de lieve en onschuldige kinderen geen toekomst.
  gemodereerd

 4. Dertigplusser
  Ik heb jou advies in 1987 uitgevoerd, samen met mijn gezin dit land te verlaten, en ook ik moet bekennen dat ik helaas heel heel veel hou van Suriname maar gedwongen wordt mijn liefde opzij te zetten voor inderdaad zo een land. Ik zal de verandering niet meer meemaken maar wens dit land veel succes in hun handel en wandel.
  gemodereerd

 5. Totaal geen besef van de chaos in het land.

  En wat vinden da91 en palu en pinas en de ndp hiervan?
  Moet de pres met volgauto’s blijven rijden of is dit aanstelleritus.

  Het dagelijks braaksel zal als een boemerang terugkomen in jullie gezicht.

  Zonnige dag vandaag hé wkn, 🌞.
  Lekker genieten.
  gemodereerd

 6. @Dertigplusser

  Het Land is niet achterlijk, 25% van de bevolking is achterlijk dom, dat is het !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Opsporen en direct standrechtelijk liquideren deze laffe achterlijke baboons.
  gemodereerd

 8. Zal er niet van opkijken dat Santokhi is vermoord.
  Dus sorry dat ik vond dat het overdreven was van Santokhi om zich zo zwaar te laten beveiligen, het kwartje is nu pas gevallen bij mij.
  Een aantal commenters zullen een gat in de lucht springen mocht de president worden vermoord.
  gemodereerd

 9. Chan denkt nog steeds dat hij met zijn verarmingsbeleid het volk een grote dienst bewijst. De mensen leiden verschrikkelijke armoede. De aanhang van de regering is de mening toegedaan dat er geen armoede is en dat de mensen liegen. De kritieken op het regeringsbeleid blijven maar toenemen. Mensen zijn de leugens zat. Onder het vorig regiem ging het in Suriname veel beter. De mensen hebben door dat ze zwaar belazerd zijn. Zelfs Ma DINI roept vanuit haar ziekbed op de radio het volk op om in verzet te komen. Ma Dini voelt zich zwaar bedonderd.
  gemodereerd

 10. Suriname is gedegradeerd tot een land van criminelen en misdadigers. Nog nooit is het zo erg geweest. Wat verwacht je nog meer met een incompetente minister van justitie. De president leeft in een andere wereld van show en grote woorden, maar voor de rest gaat het gewoon z,n gangetje. Dus niets!
  gemodereerd

 11. Dit begint de keel al uit te hangen. Zware straffen uitdelen aan deze barbaren. Men is niet blij met de handelingen van de president.
  gemodereerd

 12. Off topic.

  Wat zijn eigenlijk de vereisten om lid te worden van de vereniging van economisten in suri (VES). Zaten ze nou op Lyco1 met eco1 en eco2 in hun pakket en zijn ze nu ‘economen’. (Retorisch).

  Ik wordt misselijk van die negatieve ingezonden stukken. Geen één van ze is afgestudeerd met als thesis: hoe herstel je een gesloopte economie na een pandemie. Das duidelijk, daarom begrijp ik die kritiek niet.

  Doe aub je huiswerk en zoek uit hoe de overheid kan profiteren van de 80% inkomsten uit de informele sector. Suri heeft helemaal niks aan al het getheoretiseer van achter je laptop.
  Gaat dit lukken, je moet wel je eigen business incalculeren.

  Een huismoeder.
  gemodereerd

 13. Leonsberg is erg zenuwachtig geworden. Alles gaat nu mis voor hen. Vandaar de vele intimidatie-activiteiten.
  Een bepaalde bevolkingsgroep denkt dat zij het patent hebben op Suriname.
  gemodereerd

 14. Deze intimidatie kunnen wij niet hebben, opsporen die “hap” en flinke straffen opleggen. Ik wil de schietincident in Sranan niet bagatelliseren, het is van de pot gerukt met gasten die geweld willen gebruiken. Het wordt eens tijd, dat de regering werk gaat maken om alle wapens in omloop op te sporen en in beslag te nemen. De PG heeft toch een speciale opsporingsdienst!!!!!

  Blok heeft zelf toegegeven dat hij fout zat met ‘die’ opmerking, hij zal in de gaten hebben dat ondertussen de “ helft “ van de Nederlanders moet leven met bewakers (bewaking) 24/7 om zich heen hahaha.
  Zelfs zijn eigen partij (VVD) heeft in haar discussie-/praatgroep over algemene veiligheid, een veroordeelde terrorist als voorzitter. De mensen aan de Noordzee, wat voor lieden zijn dat!!!!!!!!!. Dus aub een ander voorbeeld.
  gemodereerd

 15. In Suriname schiet er elke dag wel minstens één idioot in de lucht. Zo ook in dit geval en niemand hoort daar verder iets over. Nu is het plotseling wereldnieuws omdat het kabinet van de president in een adem met dit voorval wordt genoemd, terwijl ik nergens gelezen heb dat er kogelinslagen waren in het kabinet van de president.
  gemodereerd

 16. Dertigplusser
  Helaas is mijn reactie niet geplaatst. Wat jij opperde heb ik gedaan in 1987 als een ware patriot ging ik terug denkende Suriname te kunnen bijstaan. Niets van waar. Teleurgesteld vertrokken een illusie armer.
  gemodereerd

 17. Z. E. Santokhi is gewaarschuwd !
  2 dreigingen in korte tijd moet niet onderschat worden !

  Deze regering heeft de ondro gron en de sjoemelaars boos gemaakt. De Nationale Veiligheid moet aangescherpt worden desnoods met buitenlandse hulp !

  Beste landgenoten,
  de ondro gron mag niet meer leidend zijn in onze Suriname.
  Geef illegale praktijken aan !

  Wi mus seti kondre bun.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 18. Soms kan ik me niet voorstellen dat mensen nog zo achterlijk denken…come on….laat de regering met rust. Opsporen en flink mishandelen ie no law
  gemodereerd

 19. Waar was de wacht vandaag het kabinet en waarom is er niet teruggeschoten? Het was 3 uur snachts, avondklok. En waar waren de patrouille-eenheden van de politie, mp en militairen? Mp is vlakbij. En als er kruimeldieven moeten worden aangehouden, dan worden er met zwaar geschut uitgerukt.
  Is dat weer een paarse scenario vanuit ocer en leonsberg ter ondermijning?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.