Bromfietser (68) dood na aanrijding door auto

3
politie-eenheden-op-plaats-delict-suriname

Bij een aanrijding vrijdagavond tussen een auto en een bromfiets, is één persoon om het leven gekomen. Het verkeersongeval vond rond 18.30u plaats aan de Lakatanweg in Suriname.

Zowel de bromfietser als de automobilist reden over bovengenoemde weg, richting de Mr. P Chandishawweg. De auto reed daarbij achter de brommer.

Op een gegeven moment sloeg de bromfietser rechtsaf in de Jogi Sewsankarweg en zou daarbij van achteren zijn aangereden door de autobestuurder.

Diverse eenheden van de Surinaamse politie werden ingeschakeld en zijn bezig met het onderzoek. De bromfietser is de 4e verkeersdode tot nu toe dit jaar.

UPDATE:
Volgens KPS is het slachtoffer de 68-jarige Chanderbalie Shamlal. Volgens verklaring van de autobestuurder, de 29-jarige L.C. die een vreemdeling is, was hij doende een bocht te beschrijven, gaande in de richting van de Sewsankarweg . Bij die gelegenheid reed hij Shamlal van achteren aan, met de dood ten gevolg.

De politie van het bureau Jarikaba koerste na verkregen melding naar de locatie. Aldaar troffen zij de man die geen teken van leven meer vertoonde, liggend op zijn rug op de zuidelijke berm van de weg.

3 REACTIES

 1. Dit is de zoveelste (te voorkomen) verkeersdode. In plaats van tal aan (nutteloze) ministeries, moet er een minister voor wegen en verkeer komen. Deze moet directe leiding geven aan de verkeersveiligheid in Suriname en alsmede de wegen. Hier is deze minister dan ook verantwoordelijk voor. Openbare Werken moet zich focussen op transport, waterafvoer en lucht- en zeevracht wegen.
  Het beleid voor het behalen van een rijbewijs moet op de schop! De burgers moeten aan strengere eisen voldoen voordat je een rijbewijs kan behalen. Theorie + praktijk. Dit gaat gepaard met goede controle vanuit de politie.
  Verkeerswetten, en veel andere wetten, moeten herzien worden. Hier is geen geld voor nodig, maar een vorm van inspanning om het land veilig te maken!
  gemodereerd

 2. Heeft deze Pen.s niet opgelet dan, bij het nemen van de bocht?
  Doorgaande verkeer heeft voorrang, dat heb ik tenminste geleerd.
  Tenminste in Nederland, misschien geldt dit niet in Su voor sommige
  domme automobilisten in Su.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. hier in Suriname heeft iedere automobilist zijn eigen regels , en velen hebben geen rijbewijs
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.