VIDEO: Gewapende criminelen beroven klant tankstation Martin Luther Kingweg

6
Gewapende criminelen beroven klant tankstation
Foto: Mike's Paranam Fuel

Drie criminelen hebben donderdagmiddag een gewapende roofoverval gepleegd bij Mike’s Paranam Fuel aan de Martin Luther Kingweg in Suriname. Ze hebben daarbij een klant overvallen en beroofd van een tas met daarin een fors geldbedrag in SRD en valuta.

Een van de daders was gekleed in een zwart shirt en de andere in een wit shirt met blauwe motieven. Deze laatste had een vuurwapen bij zich, waarmee hij het slachtoffer onder schot hield.

De eigenaar van het tankstation zegt in gesprek met de redactie van Waterkant.Net dat het slachtoffer was komen tanken. Onder bedreiging maakte het tweetal een tas bij hem buit waarna een van hen rende naar een gereedstaande zwart gelakte personenwagen.

De rover sprong in het vluchtvoertuig en reden richting Paramaribo. De politie van Paranam heeft de aangifte opgenomen. Het onderzoek duurt voort.

Beelden van de beroving: (c) Andy

6 REACTIES

 1. Vreemd dat ze de juiste klant hebben uitgezocht.
  Ik hoop dat er genoeg camera beelden zijn
  gemodereerd

 2. Het ziet er naar uit dat de criminelen in Suriname niet worden omtmoedigd door de straffen en behandeling die ze krijgen in de samenleving. Gewoon hogere straffen toekennen en meer camera toezicht prefentieve controle .
  gemodereerd

 3. Hoe wisten de criminelen dat de klant veel geld bij zich had ????
  Inside story ze zijn door iemand getipt, anders kan het niet zijn.
  Het wordt nu echt de hoogste, tijd dat de regering wat tegen de
  criminaliteit gaat optreden. Het loopt de spuigaten uit, met al dat
  gedonder met deze soort gespuis.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. raar verhaal , maar die klojo’s hebben geweten dat die klant die wou tanken een fiks bedrag bij zich had , maar die wie wou tanken heeft nooit gehoord van waarde transport , gelukkig is die ongedeerd gebleven
  gemodereerd

 5. Onder dit Oranje (ja u leest het goed, geen paars) beleid, groeit de criminaliteit ontzettend hard uit zijn voegen. De ellende is zo groot dat dit alleen maar toeneemt. Mensen pinaren verschrikkelijk. Alleen Chan de redder des vaderlands, praat over een opgeloste financiële situatie in het land. Krediet beoordeler Finch stopt met zijn werk in Suriname. Omdat schulden niet betaald worden, die door de vorige regering zijn gemaakt. Oppenheimer kan het schudden. Niemand die daar iets van begrijpt. De minister van financiën al helemaal niet! Wat is de focus van de regering? Welke inkomsten generereerd het? Waar word de ondernemer gepushed om de productie te verhogen? Integendeel word men tegengewerkt. Covid is de boosdoener. U ziet het resultaat, Suriname raakt steeds meer in verval en het Volk raakt aan lager wal. Een ieder die grote sommen Cash geld bezit, moet op zijn hoede zijn. Je kan bij wijze van spreken, je eigen schaduw niet meer vertrouwen. Chaos is gecreeerd en vrijwel niet meer te stoppen. In het parlement bakkeleien ze met elkaar over persoonlijke issues. Het is te triest voor woorden…
  gemodereerd

 6. Is best simpel om te weten wie met veel cash rondloopt gewoon lang genoeg observeren. Elke keer als je gaat naar de cambio en de bank kan diezelfde medewerker of security een tip geven. Kan van elke hoek komen zelfs “vrienden” en familie.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.