Vader aangehouden verdachte verricht ‘zwarte magie’ op BO terrein Creola

14
Vader aangehouden verdachte verricht 'zwarte magie' op BO terrein Creola
De resten na het ritueel.

Het personeel van de Bestuursdienst te Creola leeft deze dagen in angst nadat een man zich volgens hen bezig gehouden zou hebben met ‘zwarte magie’ op het terrein. De man in kwestie deed dit nadat zijn zoon die BO ambtenaar is, door de politie was aangehouden.

De vader vermoedt dat de collega’s van zijn zoon Giovanni R., aan de politie zouden hebben doorgegeven dat zijn zoon aan het werk was. De verdachte Giovanni werd maandag door de politie aangehouden en in verzekering gesteld wegens verkrachting van een 34-jarige vrouw. 

Op 13 november was er een verjaardagsfeestje in het politie verzorgingsgebied van Jarikaba. Er was volop alcohol, waarbij haast iedereen stomdronken was. De verdachten Giovanni R. en Regillio K. maakten misbruik van de situatie en zouden de vrouw des huizes hebben verkracht. Een neefje van de bewoner betrapte de verdachten op heterdaad.

Beide mannen wisten zich uit de voeten te maken. De politie van Jarikaba werd hieromtrent gewaarschuwd. Uit onderzoek blijkt dat Regillio vorig jaar is aangehouden, terwijl Giovanni al die tijd buiten de sterke arm der wet wist te blijven. Totdat hij maandag door de politie op zijn werk werd opgespoord en aangehouden.

De vader van Giovanni is van mening dat het de collega’s zijn, die de politie hebben getipt. ‘Ze zullen zien wat er met hen zal gebeuren!‘ zei de man. Hij toog naar het BO-kantoor en besprenkelde eerst rum (palm) over het terrein en stak daarna een zwarte kaars aan.

Het personeel weet dat zij niets aan de politie heeft doorgespeeld, maar vreest toch de negatieve gevolgen van de rituele praktijken op het terrein.


14 REACTIES

 1. Had zwarte maggie gedaan zodat je zoon geen verkrachter was.
  Als hij een dotje was was hij niet op de opspiringslijst
  gemodereerd

 2. De persoon die gereageert heeft als u de werkelijke feiten en omstandigheden kende had u mischien anders gereageert.maar ik neem u niet kwalijk.want je weet niet beter.
  gemodereerd

 3. Belachelijke actie v/d vader, had je zoon fatsoen bijgebracht maar zoals het spreekwoord zegt… zo vader zo zoon!!!
  gemodereerd

 4. Schaamteloos en blijkbaar wordt deze laffe daad door de heksende vader goedgekeurd. Jammer dat heksenverbranding in Suriname niet voorkomt. In bepaalde delen van Afrika nog wel.
  gemodereerd

 5. Zwarte magie? Grotere onzin en bijgeloof bestaat er niet.
  Op zo’n plek als op de foto, moet je een fles vol urine uitschenken en er dan met een houwer op inhakken. Deed ik ook met “wisi mandjes” waar die rotzooi in zat.
  Geen Winti die mij ooit lastig viel.

  Ave Sranan.
  gemodereerd

 6. Er gaat helemaal niets en dan ook niets, en nogmaals niets gebeuren!!! Als je de informatie uit de Bijbel van de geestelijke in deze video nauwkeurig volgt, dan bescherm jij jezelf effectief en praktisch tegen elke zwarte magie, wissie, kwade bezwering, verwensing, vervloeking, manipulatie, etc etc. De bedrijver van wissie moet volgens de Bijbel zelf instaan voor de gevolgen van wat hij heeft gedaan.

  God heeft in zijn woord beloofd dat hij de rechtvaardige red van kwaad tegen hem gericht, maar de wiesman komt juist in de problemen.

  Proverbs 11:8 The righteous is delivered out of trouble, and the wicked cometh in his stead.

  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Proverbs+11&version=KJV

  https://www.youtube.com/watch?v=nJKbtfKZy58
  gemodereerd

 7. Die zwarte maggie mag hij gebruiken op die pik van zijn zoon.
  Misschien wordt hij dan impotent en kan nooit meer verkrachten.
  Papa mag ook een beetje van het kaar roet erop smeren… wat een flauwe kul.

  Wat een zieke imbecielen allemaal bij elkaar waarbij vader keihard aan mee doet met zijn ka zwarte maggie.
  Die shit werkt toch niet….
  gemodereerd

 8. Wie geloofd heden ten dage nog in deze kolder….hij kan liever zijn zoon een goed pakslaag gaan geven.
  gemodereerd

 9. Zolang men een rein geweten heeft kun je geen last hebben van negatieve invloeden God staat nog altijd boven alles. Degene die negatief aanwend moet juist bang zijn want heb je het aan het verkeerde eind dan heeft je nageslacht problemen en dat noemen ze koenoe dus zint eer ge begint.
  Waarom heeft die man niet zijn kind gewoon aangegeven nu maakt hij het van kwaad tot erger.
  Al is het je eigen vlees en bloed fout is fout.
  gemodereerd

 10. “maar vreest toch de negatieve gevolgen van de rituele praktijken op het terrein”
  Wat een achterlijke primaten die daar (nog) in geloven.

  Dat wordt vast bibberen van angst…

  @De vader van Giovanni
  Steek die zwarte kaars, daar maar waar de zon nooit schijnt, bij je zoon de verkrachter!
  gemodereerd

 11. Gewoon de hr Pocorni en ploeg inschakelen die zullen wel raad weten met deze praktijk. Ik hoor ze vaak op Maandagmorgen op Apintie in het programma Vreemde Toreies.
  gemodereerd

 12. @Grietje Bie, @Flower,

  Je hebt 2 soorten zwarte magie: met een geest en zonder een geest.
  Die zonder geest werkt soms wel, soms niet. Het is nl gebaseerd op psychologie en als het slachtoffer een sterke geest heeft, dan heeft het haast geen effect.
  Die met een geest werkt voor 95% wel. Zulke magiërs hebben lagere geesten (d.w.z. geesten met heel veel kracht maar geen geweten) onder hun controle en kunnen het op iemand afsturen. Wee degene die bezoek krijgt van zo’n geest.
  In de Koran en in de bijbel staan de procedures hoe je zo’n lagere geest in je macht kunt brengen. Het is niet geheel ongevaarlijk, want als je fouten maakt, dan doodt die geest je. Deze geesten worden Djien genoemd in de Koran en Afgoden in de bijbel.
  gemodereerd

 13. @Phalane: je uitleg over zwarte magie met en zonder ‘geest’ is ware kolder!
  BTW, de koran en de bijbel zijn heiligschriften. Daarin wordt je onderwezen in het geloof en niet in boze geesten. En die Djien is een mythisch wezen. Het verhaal zegt dat degene die hem ziet, sterft. Dus geen levend mens kan vertellen dat hij Djien heeft gezien. In de griekse mythologie zijn genoeg voorbeelden van zulke figuren
  Kortom, jou verhaal is een mooi broodje aap.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.