zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid5 coronadoden en 692 besmettingen; ook minister Ramadhin weer besmet

5 coronadoden en 692 besmettingen; ook minister Ramadhin weer besmet

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname zijn er op dinsdag 25 januari weer 5 coronadoden geregistreerd. Het totaal aantal doden als gevolg van COVID-19, sinds de start van de pandemie is hierdoor gestegen naar 1.247.

Dat blijkt dinsdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat er 692 nieuwe dagelijkse besmettingen zijn geregistreerd na in totaal 1.461 keer testen.

Het aantal personen in de ziekenhuizen is iets gedaald naar 98 en het aantal patiënten in de intensive care is gestegen naar 13.

Dinsdag werd ook bekend dat minister Ramadhin van volksgezondheid voor de tweede keer positief getest is op COVID-19. In onderstaand filmpje licht hij dit toe:

De cijfers van dinsdag 25 januari:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

13 REACTIES
 1. Als hij bij het bezoek van bolsenaro was dan is het zelf zoeken van covid dus geen medelijden.
  Regels maken en vertrappen dan zeg ik.
  Daarom is het volk zo dwars want regering leiders vertrappen de regels maar dan willen ze het volk muilkorf en verplichtingen opleggen. Verbeter de wereld begin bij jezelf zou ik zeggen


  gemodereerd
 2. Als hij bij het bezoek van bolsenaro was dan is het zelf zoeken van covid dus geen medelijden.
  Regels maken en vertrappen dan zeg ik.
  Daarom is het volk zo dwars want regering leiders vertrappen de regels maar dan willen ze het volk muilkorf en verplichtingen opleggen. Verbeter de wereld begin bij jezelf zou ik zeggen


  gemodereerd
 3. Gado e soor a mang dies wan vinga. Dit is de man die ons in een houdgreep heeft wat betreft lockdowns. Mohana, niet feesten, geen samenscholing, zoveel mogelijk thuis blijven. Een eeuwig durende avondklok. Allemaal nutteloos indien jezelf niet het juiste voorbeeld kan geven om covid vrij te blijven. Waarom vasthouden aan die lockdown toestand, ipv de richting aan te geven hoe ieder individu zichzelf het beste kan wapenen tegen besmetting. Dat is nu de maat. Die dictatoriale maatregelen moesten ondertussen allang van de baan zijn. Het fokt onze economie op, mensen hebben hun dierbaren, hun werk, business en nog veel meer verloren. Ik heb me een tijdje flink geergerd als deze man steeds weer in beeld kwam. Met zijn zogenaamde wijs gezicht. Maar nu, zie ik dat er hogere machten aan het werk zijn. Covid word milder en zal minder het dagelijks nieuws gaan beheersen. Ook hier in Suriname word het echt tijd om dit te accepteren. Die vaccinatie onzin, werkt niet. De minister van volksgezondheid is daar het levende bewijs van. Ach… nu stellen dat ja, je word minder ziek. Is ook nog steeds geen vaststaand gegeven. Over de patienten die nu in het ziekenhuis liggen. Zijn er geen getallen die bekend worden gemaakt, hoeveel procent daarvan ongevaccineerd zijn. Dat mogen we niet meer weten, Anders klopt het hele vaccinatie beleid niet meer.


  gemodereerd
 4. Als je gevaccineerd ben heb je 99,procent dat je het overleeft daarom is het noodzakelijk om te vaccineren.


  gemodereerd
 5. Konsensi, hou toch op met je…gado e soor a mang dies wang vinga. Als God opa D datzelfde moest bewijzen, kwam God handen tekort. Zelfs die handen van die hindoegoden waren niet voldoende.
  Dus weet wat je wenst….covid is voor iedereen en vaccinatie is géén medicijn. Stay healthy en hou je aan de regels.


  gemodereerd
 6. Werken de vaccinaties van onze minister niet?? Twee maal corona krijgen en gevaccineerd en al! Gelukkig voor hem is zijn overlevingskans hoger dan 99%. No worries minister, je bent zo weer de oude! Alleen in een vervolg niet zo enthousiast zijn over vaccinaties willen toedienen aan anderen, je ziet zelf swa


  gemodereerd
 7. Ach deze ezels weten totaal niet waar ze mee bezig zijn en die narcist al helemaal niet!


  gemodereerd
 8. 60.000 zorgmedewerkers in Nederland zitten ziek thuis. Allen ziek door long-covid.

  Uitputting en stress zijn slecht voor je afweersysteem. Neem afstand minister, het is het niet waard.


  gemodereerd
 9. @ Latour posse,

  Gaan we hier de wijsneus spelen? Je struikeld over een zin, heb je inhoudelijk begrepen wat er gezegd word!? Ik wens niets voor niemand en ben zelf ook voorzichtig met covid. Om overal en achter elk onderwerp te beginnen over je Opa. Vertelt meer over de hinder die uzelf ondervind! Ga daar eerst maar proberen de rust in te vinden. Voordat u anderen met een mening de les leest. En ons blijft lastig vallen met uw trauma. Ik leef nu..


  gemodereerd
 10. @Latour Posse: Konsensi kon het niet beter verwoorden, jouw ziekelijke drang om Bouterse in alles met de haren bij te slepen. Laat los, free your mind and your ass will follow! Jij bent duidelijk het nut van therapie voorbij! Deze narcist weet van toeten nog blazen en dat blijkt telkens weer uit de besluiten die hij neemt. Een ding is me nu wel duidelijk, de VHP wil niet dat het volk s’nachts haar huis verlaat….want dan vinden de criminele zaken zoals het verplaatsen, inpakken, inladen en verschepen van drugs plaats! Vraag het maar aan Hong Kong!! Ik denk dat de hele wereld nu weet welk gajes er aan de macht is in Suriname.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES