zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieAlcoholist bedreigt ex-vrouw en politie met de dood

Alcoholist bedreigt ex-vrouw en politie met de dood

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse politie heeft Amit G. afgelopen vrijdag ter zake bedreiging achter slot en grendel geplaatst. Dit omdat hij de politie en zijn ex-vrouw met de dood heeft bedreigd, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De ex-vrouw van Amit deed eerder op die dag het politiebureau Livorno aan voor assistentie. Zij hield de politie voor dat zij geen zin meer heeft in de 13 jaren relatie van haar ex-man die alcoholist is. Zij vroeg de politieambtenaren haar te assisteren om haar kleren op te halen.

Bij aankomst op het woonadres om de vrouw in de gelegenheid te stellen haar kleren weg te nemen, werd de politie door de man uitgescholden. Pogingen om de ex-man te kalmeren, leverden niet het gewenste resultaat op. Tijdens een gesprek met Amit heeft hij de politie en zijn ex-vrouw met de dood bedreigd. Daarbij gaf hij te kennen over een wapen te beschikken en als hij dat tevoorschijn haalde het fataal zou aflopen voor hen.

Op grond van deze bedreigingen werd de ex-man direct aangehouden. Bij een ingesteld onderzoek in zijn woning, werd er echter geen wapen aangetroffen. Hierna is Amit ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
 1. Wat goed dat de vrouw de politie erbij gehaald heeft , die vent is een rotzak , en hij zal nuchter blijven in de jail en hij zal janken , goed voor hem , en zijn maatjes daar in de jail zullen hem ook aanpakken als ze horen dat hij zijn vrouw wilde vermoorden


  Maak melding

 2. Als je niet tegen drank kan, laat het dan voor een ander die het wel kan.
  J.Zwartmans bij voorbeeld, en Jacko maakt geen stennis als hij bezopen is.
  Het is een teken dat deze klojo labiel is, hij heeft drank nodig om zijn ex te
  bedreigen, hij is in mijn ogen een ”Penis” op 2 voeten! Ben ik ff blij dat ik niet
  zijn broer bent, anders had ik hem gemold. En met zulke L..llen moet men de
  oorlog winnen ????( Dat zeggen de Hollanders, en ze hebben gelijk)

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES