zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBBS'er betrapt auto-inbreker op heterdaad

BBS’er betrapt auto-inbreker op heterdaad

-

Does Travel - naar Suriname

Een ambtenaar van de Bijstand en Beveiligingsdienst Suriname (BBS) heeft maandagochtend een auto-inbreker aangehouden aan de Plutostraat. De beveiligingsman was bezig met bewakings- en beveiligingswerkzaamheden bij een advocaat generaal (AG), toen hij omstreeks 03.00 uur onregelmatigheden constateerde.

Het alarm van een voertuig ging af, waarna de BBS’er poolshoogte nam. Hij zag iemand wegrennen en voerde controle uit. Na pakweg een half uur kwam de inbreker terug. De verdachte had reeds twee voertuigen ingebroken. Hij was bezig met het derde, toen de BBS’er hem aanhield.

De crimineel had reeds goederen klaargezet, waaronder een auto accu (foto). Bij onderzoek bleek dat van twee voertuigen de ruiten waren ingeslagen. Bij de aanhouding trof de bewaker van de AG een tas op de verdachte, met daarin messen en breekwerktuigen, aan.

De inbreker was ter plaatse op een fiets, die hij in het bosschage had verstopt. Na de aanhouding van de verdachte werd de politie ingeschakeld, die ter plaatse verscheen. De BBS’er droeg de auto-inbreker over aan de agenten voor de verdere afhandeling.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. je had die inbreker ook een kogel kunnen geven , een foto online zetten en Jacko is dan ook weer tevreden


  gemodereerd
 2. ”Jammer dat hij niet is getrakteerd met kogelregen”
  De regering moet eigenlijk dwangarbeid in Su verplichten,
  voor de mensen die over de schreef zijn gegaan.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Verbazingwekkend dat hij niet is (dood) geschoten! Deze Bbs’er verstaat zijn vak waarschijnljjk niet..! Iedereen weet hoe het gaat hier in Suriname, indien men op heterdaad word bij een snode daad ben je voor 90 procent niet meer zeker van je leven.

  En nu ff serieus.. goed gedaan Meneer Bbs’er u heeft tenminste een hart.


  gemodereerd
 4. Ik snap wel de boosheid maar zolang de inbreker niet gewapend is of geweld gebruikt is het not done om ze dood te schieten.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES