dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist ziet bromfietser over het hoofd bij afslaan en veroorzaakt aanrijding

Automobilist ziet bromfietser over het hoofd bij afslaan en veroorzaakt aanrijding

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding vanmorgen tussen een bromfiets en een personenwagen is de bromfietser gewond afgevoerd. Het verkeersongeval vond rond 08.00u plaats op de kruising van de Indira Gandhiweg en de Abigaelslustweg in Suriname.

De bestuurder kwam met zijn auto uit de richting van Latour en kreeg een brik van een vrachtwagenchauffeur om rechts de Abigaelslustweg in te slaan. Uit de andere richting op de Indira Gandhiweg kwam er echter een bromfietser aan.

De automobilist zag deze bromfietser over het hoofd bij het afslaan, waardoor er een botsing plaatsvond op de T-kruising. Het slachtoffer raakte gewond en werd per ambulance voor medische behandeling naar de SEH gebracht (foto onder).

De Surinaamse politie was snel ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Dit overkwam mij dus ook 3 jaar terug. Komend van de Virolastraat om in te voegen in de Mungrastraat kreeg ik een brik van het links komend verkeer. IK maakte van deze gelegenheid gebruik wat niet goed afliep omdat een bestuurder die rechts van mij op de Mungrastraat reed mij deze brik niet gunde en daardoor een aanrijding tot gevolg was.
  Natuur;ijk was ik dw schuldige omdat de Mungrastraat een voorrangsweg is.
  Raadzaam advies van mijn zus “al geven anderen je een brik rij niet zomaar op want anderen geven je deze brik niet en dan ben jij de schuldige”
  ja mensen een heel wijze les van mijn zus en zelf wil ik ook toevoegen “niet alle Sranang mangs zijn zo galant in het verkeer iets wat wij vroeger noemden Verkeersfatsoen”


  gemodereerd
 2. Het hele probleem is, ze kunnen gewoon niet rijden!
  Met of zonder rijbewijs het maakt totaal niks uit, voorrang wat is
  dat ? Anticiperen kan je dat opeten of zo ??? ”Kortom het is bagger”
  Electrische palen staan in de weg, Trens en sloten worden ook vaak bezocht.
  Kortom gewoon ”idioten op de weg”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Bigi Sma je hebt een wijze les gehad , maar in dit geval is de bromfietser het slachtoffer , hopelijk knapt hij snel op.


  gemodereerd
 4. De verkeersregels zijn heel belangrijk on te weten en je onder alle instandigheden aan te hiuden en toe te passen. Uitkijken is altijd belangrijk en niet afgaan als je een brik krijgt ve andere om door te mogen rijden. Ook voetgangers moeten uitkijken op zowel zebrapaden of geen zebrapaden als ze van automobilisten de gelegenheid/ brik krijgen om
  over te steken.

  Alleen als er een verkeersagent ter plaatse is en het verkeer daar regelt, mag/ kuntbu van uitgaan dat als hij u het teken/ brik geeft om over te steken het onder omstandigheden gebeurt dat het veilig is.

  Hij is de persoon die de controle heeft over de hele verkeerssituatie ter plaatse op dat moment.

  In Suriname kennen vele verkeerdeelnemers m/v de verkeersregels niet en kunnen deze ook
  niet toepassen in het verkeer. Daar naast heb je vele automobilisten die zonder rijbewijs ook
  deelnemen aan het verkeer en als ze een rijbewijs hebben is het de vraag, hoe hij/ zij er aan gekomen is. Vaak gekocht. Ook vele buitenlanders oa, Chinezen, Marrons kunnen geen auto rijden in Suriname met een rijbewijs. Aanval van jongeren op President’s auto, enz.

  Ga na de verkeersboeken zijn gemaakt en geschreven in Surinaams Nederlands, maar als je dat niet beheerst. hoe leer je dan al die verkeersregels, borden, enz. Laat staan om ze toe te passen voor een veilig verkeer.

  Surinamers is gewoon een wildwest, neks no fput in het verkeer, op de Wijdenboschbrug/ zware vrachtauto’s, met trailer en rondhout, waarvan de remmen niet in orde zijn, verkeersagent die voetganger in het verkeer de gelegenheid geeft om
  recht dn snel de weg over te steken en deze al de tijd vd wereld neemt en als de agent hem aangeeft dit sneller te doen nog tekenen maakt van fuck you of uitschelden. Zie ook hoe de agenten met dat geval hun boekje te buiten gingen.

  Sh is neks ni fout sn niemand van. hoe hoort het? Normen. waarden, respect, verkeersregels kennen en toepassen, verkeersfatsoen, wet en recht. enz

  Zie hoe het zo ver gekomen is?
  Neks No Fout, 25 Feb 1980, 8 dec 1982. binnenlsndse oorlog, Moiwana86. marrons uit de oerwouden massaal op dd vlucht voor een veilig heen komen in Paramaribo en ilegaal eigendom gronden van derden bezetten en op gaan wonen.Zo doen ze dat ook in hrt oerwoud, Neks No Fout.


  gemodereerd
 5. @ WAT

  Ben niet met je eens, in het hele land is het gevaarlijk.
  Binnenkort wordt er tv opnamen gemaakt, van Idioten
  op de weg. Er hebben al een heleboel mensen aangemeld.
  En allemaal op pro deo basis, alléén om op tv te komen.
  Yu é grabu a tori ?????????

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES