dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw (84) vecht dapper terug tegen rover: verdachten aangehouden

Vrouw (84) vecht dapper terug tegen rover: verdachten aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De 84-jarige Hellen heeft vrijdag dapper terug gevochten tegen een rover, die probeerde haar te beroven van haar halsketting aan de Tillystraat in Suriname. Volgens Marcel, de partner van het slachtoffer, waren zij kort voor de beroving in gesprek met hun dochter, toen iemand bij de poort aanklopte. 

“Mijn vrouw liep naar voren en zag een jongeman die aangaf dat hij een brief voor ons had. Terwijl hij met mijn partner sprak duwde hij de poort open en kwam hij het erf op. Hij stootte mijn vrouw naar de grond en probeerde haar halsketting weg te rukken. Mijn dappere vrouw vocht terug met de dader”, vertelde de partner van Hellen aan de redactie van Waterkant.Net. 

Een voorbijganger, bestuurder van een zwarte pick-up, zag het geval. De rover had geen andere keus dan maar zich uit de voeten te maken. Hij rende naar een gereedstaande bromfietser die iets verder op straat stond. De pick-up bestuurder zette een wilde achtervolging in.

Hij wist de brommer klem te rijden, waarna de verdachten te voet de plaats verlieten met achterlating van hun brommer. Het lukte de ingeschakelde politie, het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), om beide verdachten in een bosschage aan te houden. Het gaat om de 21-jarige Jeffaro A. en Jozua M. (24) meldt de Surinaamse politie. Een sleepdienst bracht de achtergelaten bromfiets over naar het bureau. 

Volgens Marcel dacht zijn vrouw dat de overvaller er vandoor was met haar gouden ketting, echter is deze later teruggevonden in het ondergoed van zijn vrouw. De politie van Munder heeft beide verdachten na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. IK had liever het volgende gelezen, de politie heeft na afstemming met de
  OM opdracht gekregen, om beide verdachten tegen de muur te zetten!
  En een salvo met een Uzi, een eind te maken van hun leven.

  sari tori

  Tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Worden deze lievertjes, na een ernstige waarschuwing van de politie, ook heengezonden net als de garnalendief? Zij hebben immers meer recht op die behandeling, omdat zij slechts gepoogd hebben de ketting te stelen, terwijl de garnalendief daadwerkelijk de garnalen buit gemaakt had.


  gemodereerd
 3. Weet je wat ze in Brazilië doen als ze een beroving zien? Ze rijden met vol gas in op de rovers. Gedonder.


  gemodereerd
 4. God zij dank is er niks met die mevrouw gebeurd want deze kleine bandieten zijn genadeloos
  Gelukkig maar dat die meneer met die Pickup heeft geholpen want mensen staan soms ook gewoon en kijken en filmen maar.


  gemodereerd
 5. ZE Santokhi heeft u nog een lintje om deze moedige dappere vrouw te onderscheiden? Zij verdient dit omdat zij haar eer redde door met een laffe rover, die haar kleinzoon had kunnen zijn, de strijd aan te gaan. Niks anders dan bewondering voor Hellen.


  gemodereerd
 6. Een oma van 84 jaar…, nou dan ben je een echte held hoor!

  Stelletje laffe ratten, ze hadden zich dood moeten rijden.

  21 en 24 jaar, en nu al verkankert, komt toch nooit meer goed met deze ratten.


  gemodereerd
 7. Deze dappere vrouw van 84 jaar vecht terug zonder wapens ,en die paarse lafbekken kozen het hazenpad , maar zijn toch later opgepakt , iemand zij hier zet deze ratten voor een muur en b.u.e.s. zal het karwei klaren.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES