donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan op klaarlichte dag voor woning overvallen door rovers op brom

Man op klaarlichte dag voor woning overvallen door rovers op brom

-

Does Travel & Cadushi Tours

Twee dieven gezeten op een bromfiets hebben donderdag op klaarlichte dag een man beroofd van zijn halsketting aan de Koemarstraat in Suriname. Het slachtoffer stond voor zijn eigen woning, toen een brommer voor hem stopte.

De duorijder stapte af en knoopte een gesprek aan met de bewoner. Gaande het gesprek rukte de duorijder plotseling de halsketting van de benadeelde weg.

Hij sprong snel op de gereedstaande bromfiets, die iets verder stond. Na de daad reden beide verdachten richting de Ringweg. De daders zijn vooralsnog onbekend.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
  1. Dit is tog de normaalste zaak geworden in Su!!! We doen een drankje en een plasje en gaan weer naar de orde van de dag!! Ala of dit de gezagdragers boeit!! Want ze doen er niks aan.


    Maak melding

  2. Als ik deze dingen lees durf ik, als diaspora Surinamer niet meer met vakantie naar Suriname te komen.
    De enige manier om onbevreesd in Suriname rond te lopen is met een stelletje gewapende bodyguards om je heen en dat is natuurlijk niet de bedoeling van een welverdiende vakantie.

    Jammer, want als de Surinamers een vooruitziende blik hadden zouden ze slapend rijk kunnen worden van de Surinaamse diaspora, maar daar zal ik het een andere keer over hebben.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES