maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Stilstaand verlaten voertuig Ringweg weggesleept

VIDEO: Stilstaand verlaten voertuig Ringweg weggesleept

-

Does Travel - naar Suriname

Het verlaten voertuig dat enkele dagen langs de Ringweg-Noord nabij de Charlesburgweg stilstond, is afgelopen weekend verwijderd. Dat is te zien in onderstaand filmpje van het bedrijf Enne’s Sleepdienst.

Een weggebruiker had in het weekend dit filmpje online gezet, waarin hij OW aandacht vroeg voor dit geval. Het ging om een auto vol met tuinafval, die gevaarlijk half op de berm en half op de weg stond.

In een gesprek met onze redactie laat de sleepdienst weten dat het wegslepen is gebeurd in opdracht van de politie Geyersvlijt.

Filmpje:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Kijk zo hoort het!!!! En als de eigenaar zicht aanmeld, direct zonder pardon een boete geven en laten opdraaien voor alle gemaakte kosten!


  gemodereerd
 2. Het voertuig dat al ENKELE dagen daar stond en de vaak rondrijdende politie had het niet opgemerkt. Dan waar rijden ze dan?


  gemodereerd
 3. Samen ruimen wij Suriname op !

  Kon mek Sranan switi baka. Jij doet toch ook mee !

  Tja go. Set kon !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 4. Begin de grote gaten in de straten te dichten. Geen hol doe je. De politie zou het voertuig moeten verwijderen
  The Coffee box staat ook niet goed. Hun terras staat op het trottoir.
  Voetgangers lopen op straat


  gemodereerd
 5. debby waar blijf jij met bewijzen wat The Coffee Box betreft , jij lult uit je nek en nog wel vanuit de bijlmer , en de politie zal niet de grote gaten in het wegdek dichten die veroorzaakt zijn door jou baasje , omdat hij 10 jaar lang geen onderhoud pleegde aan de wegen , maar wel met het gestolen geld van het volk een weg aan liet leggen van a naar b en deze niets nuttende weg ook nog naar zich zelf laten noemen


  gemodereerd
 6. Wat voor rommel is dit? Kenteken traceren naar eigenaar en deze de rekening sturen, en anders beslag leggen op loon en kosten zo innen.

  Moeilijk hè??


  gemodereerd
 7. Een auto die er zo uitziet, e lijkt alsof er een boom uit groeit (mi sab dat na taki anga drie groen afval) staat daar niet een paar dagen..


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES