Opnieuw persoon van Bosjebrug gesprongen

7
Bosjebrug in Suriname

In Suriname is een man vermoedelijk van de Wijdenboschbrug de rivier ingesprongen. Een auto werd zondagavond laat namelijk onbeheerd achtergelaten op de brug.

Ook zou een getuige gezien hebben dat er iemand vanaf de brug in het water zou zijn gesprongen, waarna de politie werd gewaarschuwd.

Ter plaatse werd in het voertuig een rijbewijs aangetroffen van een man van circa 50 jaar. Of hij daadwerkelijk de persoon is die vanaf de brug is gesprongen, is niet duidelijk.

De redactie van Waterkant.Net verneemt van bronnen dat het moet gaan om een man van Guyanese afkomst. Hij zou ruzie met z’n (ex)vriendin hebben gehad.

UPDATE: De maritieme politie heeft dinsdagochtend een lichaam uit de Surinamerivier opgevist. Het zou gaan om het stoffelijk overschot van een man, die zondag vanaf de Bosjebrug was gesprongen:


7 REACTIES

 1. Ze blijven het proberen om als schoonspringers Suriname ooit te vertegenwoordigen ze kiezen bewust de brug ipv een springplank in een zwembad. Maar zoek toch eerst een lagere brug om te oefenen toch?
  gemodereerd

 2. Op deze brug rust een vloek. Wijdenbosch wou zijn naam vereeuwigen door de brug naar hem te vernoemen. Is hij daar nu trots op, want de suïcides gepleegd door van deze brug te springen, zijn niet meer op 1 hand te tellen.
  Zijn ego heeft een enorme deuk opgelopen!

  Daarom hoop ik dat Santokhi geen enkele brug die hij wil laten bouwen, naar zichzelf vernoemd. Maar ook geen enkele straat of gebouw. Hopelijk is hij niet zo’n narcist als Wijdenbosch en Bouterse.
  gemodereerd

 3. Zondagavond laat??? Dus de controle bij de brug door de politie is een leugen.
  Elke keer komen er leugens naar buiten.
  Als de mam de situatie niet meer aankan dan maar doen wat hij goed vindt
  gemodereerd

 4. Nee joh. Watramama heeft haar nest daar. Af en toe heeft ze trek in een man (90% dat springt is man). Het liefst eentje met liefdesproblemen, die ze dan kan troosten.
  gemodereerd

 5. Normaal gesproken vernoemd men bouwwerken en bouwsels naar overleden personen. Het is niet voor niets en dan noch moet degene van onbesproken gedrag zijn
  gemodereerd

 6. debby , ze controleren het zwaar transport of de papieren in orde zijn en na 23:00 tot 5:00 is het toegestaan voor zwaar transport , debby daar staan de aqenten voor , maar jij denkt zeker dat ze iedere automobilist voor dat ze de brug oprijden en hen vragen spring je van de brug , hoe dom bent jij
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.